Országos Díjugrató Verseny 2021

on vasárnap, 20 június 2021. Posted in Bandérium hírek

Országos Díjugrató Verseny 2021

Harmincnégy versenyszámot, kettőszáznegyvenhét startot láthatott a közönség a pünkösdi hétvégén, Kiskunhalason a Hirling József Lovasparkban, ahol háromnapos országos minősítő díjugrató versenyt rendeztek. 

Projekt: A lovas és hagyományőrző helyi közösségek társadalmi szerepvállalásának és aktivitásának erősítése a huszárhagyományok ápolásában és népszerűsítésében – EFOP-1.3.5-16-2016-00603

Szervezet: Kiskunhalasi Lovasbandérium Egyesület

Megvalósítási forma: Rendezvény

Megnevezés: Országos Díjugrató Verseny

Megvalósult tevékenység helyszíne: Hirling József Lovaspark, 6400 Kiskunhalas, Szabó Ervin u. 2/A.

Megvalósult tevékenység dátuma: 2021. május 22-24.

Találkozások száma: 358 fő résztvevő

Találkozások száma az előző rendezvényekkel együtt: 7077 fő résztvevő

A rendezvény rövid leírása:

 

Harmincnégy versenyszámot, kettőszáznegyvenhét startot láthatott a közönség a pünkösdi hétvégén, Kiskunhalason a Hirling József Lovasparkban, ahol háromnapos országos minősítő díjugrató versenyt rendeztek. Az idén először látogathatták nézők a sporteseményt és sokan éltek a lehetőséggel, még ha bizonyos járványügyi korlátozó szabályozások alá is esett a belépés. Jellemzően helyi sikerek születtek a díjugrató eseményen. Az időjárás a vasárnap délutánt kivéve kedvezett az eseménynek és egy sportszerű nyugodt légkörű díjugrató hétvégét láthatott a közönség. A Kiskunhalasi Lovasbandérium Egyesület által rendezett Országos Díjugrató Versenyről Rózsahegyi Róbert elnök is büszkén nyilatkozott, hiszen ismét egy vidám hangulatú, balesetmentes hétvégét tudhat maga mögött a csapat.

2021