Készülnek a visszatérésre

on vasárnap, 28 február 2021. Posted in Események

A járványhelyzet miatt egyelőre szünetel a lovastorna versenyszezon. Ez nem jelenti azt, hogy nincsenek edzések. A Kiskunhalasi Lovasbandérium Lovastorna Szakosztálya továbbra is tart tréningeket, mert úgy számolnak, hogy előbb-utóbb visszatérhetnek versenyezni. A halasi lovastorna csapat heti három alkalommal tart felkészítő órákat.

Országos képzés és vizsga

on csütörtök, 25 február 2021. Posted in Események


A Hirling József Lovasparkban szerdán és csütörtökön az ország különböző pontjairól érkezett díjugrató versenybírókat, országos továbbképzésen látták vendégül a központi rendezvényházában. A vizsgáztatással együtt járó oktatáson készítették fel újabb ismeretekkel a szakági versenyek zsűri tagjait. A képzési és számonkérési rendezvényen a halasi versenybírók derekasan helytálltak.

Fazekas tréning

on szombat, 27 február 2021. Posted in Események

Többszintű lovas képzést és utánpótlás nevelést végeznek a Hirling József Lovasparkban. Házon belüli edzők és az ország különböző pontjairól is megfordulnak a hazai és nemzetközi szinten elismert lovas szakemberek Kiskunhalason. Szerkesztőségünk a regnáló magyar bajnok és válogatott Fazekas István (Határőr Dózsa SE) edzésén járt.

Nézőkkel tervezünk

on péntek, 29 január 2021. Posted in Események

Nézőknek is látogatható díjugrató versenyekre, közönségszórakoztató lovas eseményekre készül a Hirling József Lovaspark szervező bizottsága. Elkezdődött a 43. csi2* kiskunhalasi nemzetközi díjugrató lovasverseny szervezése. Az esemény háromnapos lesz, május 1-jén majális jellegű kiegészítő programokat tervezünk.

2020 Popup Balloon