A lovaspark exkluzív nézőtere

on szerda, 17 április 2019. Posted in Füves versenypálya

A Hirling József Lovaspark a legrangosabb hazai díjugrató versenyek helyszíne. Közép-Európa egyik legjobb talajú füves pályájának arénát idéző elrendezése különleges nézői élményt nyújt a lovassport kedvelőinek. A lelátósor baloldali szektorának bástyaszerű szakaszán, különleges vendéglátással biztosít exkluzív környezetet érdeklődő vendégeinek a verseny rendező Lovas és Szabadidőközpont Kft. A VIP szektor szolgáltatás részletei az alábbiakban találhatók.

Itthon bizonyított Fazekas István

on hétfő, 08 április 2019. Posted in Események, Versenyek

Regionális, felkészítő díjugrató versenyt rendeztek a Hirling József Lovasparkban vasárnap. Ezzel kezdetét vette a lovas szabadtéri versenyszezon Kiskunhalason. Az ország számos pontjáról jöttek kipróbálni a lovaspark adta környezetet, hiszen sok nagy díjugrató esemény helyszíne lesz városunk. A hazaiak is jól szerepeltek. Fazekas István Félix nyergében lett első a nap legnehezebb számában, de több helyi sikernek is örülhettek a lovas barátok. Még több kép itt!

Megint örömet szereztek lovastornászaink

on vasárnap, 14 április 2019. Posted in Versenyek

Több kategóriában is helytálltak a Kiskunhalasi Lovasbandérium Egyesület lovastorna versenyzői a hétvégén Kaposváron rendezett Tavasz Kupán. Műlovon és lovon is neveztek a halasi lovastronászok és az érmek mellett értékes pontszerző helyeket is begyűjtöttek.

Tizenhat sikeres rajtengedély vizsga

on hétfő, 08 április 2019. Posted in Események

A lovasoknál elkezdődött a szabadtéri szezon. Ennek első hivatalos mozzanata Kiskunhalason a rajtengedély vizsga volt szombaton. Az ország minden részéből érkeztek lovasok, hogy megszerezzék az idény elején versenyzésükhöz szükséges jogosítványt, a rajtengedély vizsgát. A zsűri előtt huszonketten vállalkoztak a komplex feladatra. A sikeres vizsgázók a vasárnapi regionális versenyen, akár startolhattak is.