Fazekas történelmi győzelme

on péntek, 18 szeptember 2020. Posted in Versenyek

Négy napon át folytak Budapesten a Nemzeti Lovardában a Fiat Díjugrató Magyar Bajnokság versenyei, ahol a kiskunhalasi lovasok remekeltek. A legrangosabb siker Fazekas István nevéhez fűződik, aki a Hirling József Lovasparkban végzi mindennapos edzéseit. A halasi lovas győzelmével negyedszázad után lett ismét egyéni, felnőtt bajnoka díjugratásban Halasnak.

Jász-Kun szerelem

on hétfő, 24 augusztus 2020.

Méltó módon, hatalmas közönségsikerrel, egy szabadtéri színházi előadással megkoronázva emlékeztek meg a jászkunok szabadságmegváltásának 275. évfordulójáról a Hirling József Lovasparkban. A Rózsahegyi Róbert megálmodta zenés, táncos, lovas előadás premierjén a Nemzeti Lovas Színház és halasi egyesületek együttműködéséből látványos, kétfelvonásos produkció jött létre.

Fiat Tipo a felnőtt bajnok fődíja

on szombat, 05 szeptember 2020. Posted in Események

Tipo-val folytatódik a Fiat OB nyereményautó sorozat 2020-ban. Immár a tizenegyedik Fiat modell kerül hamarosan átadásra a díjugrató országos bajnokság történetében. A 2020. szeptember 10-13 között megrendezendő Fiat Díjugrató Magyar Bajnokság gazdag díjazásának emblematikus eleme a felnőtt győztest megillető személyautó, amely ezúttal egy 7 millió forintos Fiat Tipo 1,4 JET HB modell lesz.

Championátus I. forduló döntők napja

on szerda, 19 augusztus 2020. Posted in Füves versenypálya


A Kiskunhalason megrendezett Díjugrató Championátus I. Forduló Minősítő Díjugrató Verseny záró napján 10 versenyszámot rendeztek, közöttük hét döntővel. A szépszámú közönség 171 startot láthatott. A döntőkben az elmúlt két nap eredményeinek megfelelően hozták magukat a lovasok. A nyitott körökben jó lehetőséget kaptak a párosok a magyar bajnokágra történő minősülésre.

2020 Popup Balloon