Kincsem Ház start

on péntek, 27 november 2020. Posted in Események

Munkaterület bejárást tartottak a Hirling József Lovasparkban. A bejáráson a kedvezményezett Halasi Szabadidő Központ Nonprofit Kft. képviseletében Juhász Tibor ügyvezető mutatta be a Kincsem Ház építkezésének alakulását Bányai Gábor országgyűlési képviselőnek és Fülöp Róbertnek, Kiskunhalas polgármesterének. A közel 500 négyzetméteres épület új és komplex kulturális térként működik majd a város közéletében.

Remek fedeles szezon start

on szombat, 14 november 2020. Posted in Versenyek

Megkezdődött a fedett pályás szezon a lovassportban. Díjugrató Felkészítő és Országos Minősítő Versenyt rendeztek Balatonvilágoson november 6 és 8-a között. A három napos megméretésen két kiskunhalasi klub is versenyzett lovakkal, lovasokkal. A halasi díjugratók három számban is győzelmet szereztek lovaikkal.

Talent tábor a lovasparkban

on péntek, 27 november 2020. Posted in Események

A járványügyi korlátozások megtartása mellett 2020. november 13-15 között sikeresen és eredményesen történt meg a military szakág első TALENT edzőtábora Kiskunhalason, a Hirling József Lovaspark bázisán.

OB aranyos lovastornászaink

on szombat, 14 november 2020. Posted in Versenyek

Kaposváron rendezték a Lovastorna Országos Bajnokságot november 7-én és 8-án. A Pannon Lovas Akadémia fedeles lovardájában a Kiskunhalasi Lovasbandérium Lovastorna Szakosztálya is nevezett és kiválóan szerepelt.

2020 Popup Balloon