Lovasaink városi sportdíjai

on kedd, 15 június 2021. Posted in Események


A városháza dísztermében Fülöp Róbert polgármester és Kuris István László alpolgármester adták át a 2020. évi sportdíjakat június 4-én. A megjelent hét sportág képviselői közül a lovas barátok több a lovapssporttal kapcsolatos díjazottnak örülhettek.

Nézők is jöhetnek Pünkösdkor a versenyünkre

on hétfő, 17 máj. 2021. Posted in Versenyek

Nagyszabású háromnapos díjugrató esemény helyszíne lesz Kiskunhalas május 22-e és 24-e között. A Pünkösdi Országos Minősítő és Felkészítő Díjugrató Versenyre a legjobb hazai és helyi lovasok várhatók. A rendezvény szombattól hétfőig tart a  közönség számára is nyitottan. A járványügyi szabályok betartásával látogatható a sportesemény. Figyelem, a lovasprkba a Szabó Ervin utca felőli bejáratnál lehet belépni! A versenyszámok napi beosztásához katt ide!

Pünkösdi király Fazekas István

on hétfő, 24 máj. 2021. Posted in Bemelegítő pálya

Harmincnégy versenyszámot, kétszáznegyvenhét startot láthatott a közönség a pünkösdi hétvégén, Kiskunhalason a Hirling József Lovasparkban, ahol háromnapos országos minősítő és felkészítő versenyt rendeztek. Az idén először látogathatták nézők a sporteseményt és sokan éltek a lehetőséggel, még ha bizonyos járványügyi korlátozó szabályozások alá is esett a belépés. Jellemzően helyi sikerek születtek a díjugrató eseményen. A hazai lovas Fazekas István hat győzelmet ért el.

Köszönet a lovassport támogatásért

on kedd, 11 máj. 2021. Posted in Füves versenypálya

Mindig meghatározó eseménye a május elsejei lovasverseny a Hirling József Lovaspark versenynaptárának, amely egyben kiváló fokmérője a szabadtéri szezon elejének szervezői szempontból. Az idei évben a járványügyi korlátozások miatt nézők még nem látogathatták a lovaspark rendezvényeit. A lovasversenyek és a létesítmény támogatói viszont töretlenül kitartanak. A Lovas és Szabadidő Központ Kft. vezetése és munkatársai ezért köszönettel tartoznak a támogatóknak – nyilatkozta Juhász Tibor a lovaspark képviseletében.

2021