Harmadik nap duplázókkal, GP győztesekkel

on vasárnap, 30 április 2023. Posted in Füves versenypálya

Tovább nehezültek a pályák a Díjugrató Grand Prix I. forduló harmadik napján Kiskunhalason. Az 5 és a 6 éves lovaknál már Grand Prix döntőket, összevetéssel látott a közönség. ifj. Szabó Gábor (Genius Conference, 6 éves ló) és Kovács Henri (Talisman, 5 éves ló) a GP győztesek. A legnehezebb számban (145 cm) a magyar bajnok Vándor Zsófia az aranyat (Quintus) és az ezüstöt (Leopard of Ballmore) is begyűjtötte. Május 1-jén hétfőn GP döntők és a Kiskunhalas város nagydíja lesz a korlátugratással a Hirling József Lovasparkban, kezdés reggel 8 órakor.

Rutinos sikerek a GP nyitónapon

on vasárnap, 30 április 2023. Posted in Füves versenypálya


Elkezdődött a Dél-Alföld régió legnagyobb lovassport eseménye Kiskunhalason, a 2023. évi Díjugrató Grand Prix sorozat I. fordulója pénteken. A Hirling József Lovasparkban délelőtt kezdődtek versenyek. Hat számban (2 GP kvalifikációban) 130 startot regisztráltak a versenyirodában. A nagyobb magasságokon a díjugratósportban jól ismert neveket jegyeztek győztesként. A versenyek szombaton reggel 8 órától folytatódnak.

Ismétlő győztesek a második napon

on vasárnap, 30 április 2023. Posted in Füves versenypálya

Emelkedtek a magasságok, nehezültek a pályák a Díjugrató Grand Prix I. fordulójában Kiskunhalason a második versenynapon. A szombati nap többen győzelmet ismételtek. Gál Balázs Milán (Emerald De Revel) és Göttler Vilmos csakúgy, mint a nyitónapon, aranyérmes helyezést értek el. Vasárnap folytatódnak a versenyek a Hirling József Lovasparkban, kezdés reggel 9 órakor.

Díjugrató Grand Prix I. forduló 2023

on szerda, 19 április 2023. Posted in Füves versenypálya

Április 28-a és május 1-je, között kerül megrendezésre a Dél-alföldi régió legnagyobb lovassport eseménye, a 2023. évi Díjugrató Grand Prix sorozat I. fordulója Kiskunhalason, a Hirling József Lovasparkban, melynek fővédnöke dr. Budai Gyula miniszteri biztos, védnökei, Bányai Gábor kormánybiztos és Dallos Gyula miniszteri biztos.

2021