Ünnep, megyei bajnoksággal

on szerda, 10 augusztus 2022. Posted in Bemelegítő pálya

Szent István nap a Kiskunhalasi Lovasbandérium szervezésében. Remek kikapcsolódási lehetőség az ide augusztus 20-i hétvégén a lovasparkban. Két napos regionális és felkészítő díjugrató versenyt rendeznek augusztus 20-án és 21-én a Hirling József Lovasparkban. Érdekesség, hogy több éves szünet után ezen a versenyen dőlnek el a Bács-Kiskun Megyei bajnoki címek a különböző kategóriákban. A belépés ingyenes a lovasparkba.

Júlia Nagy győzelme a felnőtt döntőben

on szerda, 27 július 2022. Posted in Füves versenypálya

Hét döntővel zárult vasárnap a Kiskunhalason megrendezett Championátus I. forduló befejező napja. Többségében összevetésekben dőltek el az érmes helyezések. Kialakult egy jól megalapozott sorrend a lovasok között a Bábolnán megrendezésre kerülő második fordulóra, amin lehet javítani, vagy éppen rontani. A Hirling József Lovaspark arénájának zöld gyepe jól vizsgázott, a nagy meleg a záró napon enyhült.

Íme az OB győztes Fiat 500-asa

on péntek, 29 július 2022. Posted in Események

Járt utat járatlanért fel ne adj! Mondhatnánk ezt is a 2022. évi Fiat Díjugrató Magyar Bajnokság nyereményautójára. A szeptember 1-4 között Szilvásváradon megrendezésre kerülő OB felnőtt egyéni győztesének ugyanis az elmúlt évhez hasonlóan egy Fiat 500 Hybrid autó lesz a különdíja.

Rézi a csapatverseny győztese

on szerda, 27 július 2022. Posted in Füves versenypálya

Az időjárás és a verseny hangulata miatt is forró versenynapot hozott a Kiskunhalasi Championátus I. fordulójának második zéről. A championátus középdöntőiben jellemzően átrendeződtek az első napi erőviszonyok, de volt ismétlő győztes is a mezőnyben.

2021