A lovaspark GP-re készen

on péntek, 12 június 2020. Posted in Füves versenypálya


Az év eddigi legrangosabb versenyére a készül a Hirling József Lovaspark szervező csapata. Június 18 és 21 között rendezzük meg az Országos Minősítő Díjugrató Verseny és Grand Prix I. fordulóját. Részletek az alábbiakban.

Nyitott kapuk szabályokkal

on szombat, 06 június 2020. Posted in Események, Versenyek


Május végétől rendszeresen díjugrató és egyéb lovas versenyekkel üzemel a Lovas és Szabadidő Központ Kiskunhalason. A három hónapos járványügyi kényszerpihenő után újra díjugrató versenyeknek ad helyszínt a Hirling József Lovaspark. Június 2-tól már nézők is beléphetnek a bázis területére, de a látogatókat távolságtartásra kéri – tudatta a lovaspark üzemeltetője. 

Viharos győzelmek

on kedd, 09 június 2020. Posted in Versenyek


Három napon át folyt a Kiskunhalasi Országos Minősítő Díjugrató Verseny Kiskunhalason az elmúlt hétvégén. Ezúttal már közönség biztatása mellett szálltak nyeregbe az ország legjobb lovasai a Hirling József Lovasparkban. A füves arénát is kipróbálták a lovasok. A legrangosabb, 140 cm-es vasárnapi számban, holtversenyben hat első helyezés született a hirtelen jött égszakadás és jégeső miatt.

Jó rendezés, halasi sikerek a minősítőn

on kedd, 02 június 2020. Posted in Versenyek


Beindult a lovas élet az országban és Kiskunhalason is. A majd három hónapos  pandémiás kényszerszünet után Országos Minősítő Díjugrató Versenynek adott helyszínt a Hirling József  Lovaspark a hétvégén. A filces pályán rendezett megméretés zárt kapuk mögött, nézők nélkül történt ugyan, de a sportolók összemérhették tudásukat és a három nap során 32 versenyszámban közel négyszáz startot teljesítettek.

2020 Popup Balloon