Vizsgával és régiós versennyel zárult a szezon

on szerda, 28 október 2020. Posted in Bemelegítő pálya

Október 24-én, szombaton rajtengedély vizsgát tartottak a Hirling József Lovasparkban. Az ország szinte valamennyi lovas vidékéről érkeztek vizsgázók. Közülük sokan maradtak a vasárnapi, régiós díjugrató versenyre is a lovasparkban. A szabadtéri szezon ezzel a két eseménnyel zárult 2020-ban a kiskunhalasi lovasbázison.

Egervári a veterán bajnok, Krizsán visszavonult

on csütörtök, 22 október 2020. Posted in Események

A Hirling József Lovaspark adott otthon a veteránok díjugrató bajnokságának október 17-én. A számot az idén elhunyt, és a bajnokság tavalyi, egyéni harmadik helyezettje, Weisengruber János emlékére rendezték. A szenior magyar bajnok, a Győrből érkezett Egervári Attila lett Chicago nevű lovával. Köszöntötték a versenyen a versenybíráskodástól visszavonuló olimpikont, Krizsán Jánost.

Európa Bajnokkal készülnek az OB-ra

on kedd, 27 október 2020. Posted in Események

Kétnapos felkészítő edzőtábor helyszíne volt csütörtök-péntek a Hirling József Lovaspark. A Kiskunhalasi Lovasbarndérium Egyesület Lovastorna Szakosztálya a nemzetközi bíró Bence- Kiss Krisztina és az Európa bajnok Bence Balázs segítségével készültek a két hét múlva sorra kerülő lovastona országos bajnokságra. A szakemberek szerint jó úton jár a halasi lovastorna.

OB-ra várjuk az öregfiúkat

on hétfő, 12 október 2020. Posted in Versenyek

Ismét a Hirling József Lovaspark a házigazdája a veteránok díjugrató bajnokságának. Az utóbbi években rendre Kiskunhalas adott otthont a szenior magyar díjugratóknak. Ezúttal az október 17-18-án megrendezésre kerülő Kiskunhalasi Országos Minősítő Verseny keretében tartják meg a veterán bajnokságot. A számot az idén elhunyt és a bajnokság tavalyi, egyéni harmadik helyezett Weisengruber János emlékére rendezik. 

2020 Popup Balloon