Disznóvágás, tanoda és edzés

on szombat, 19 január 2019. Posted in Események

Sűrű program várta a lovasokat, lovas barátokat 2019 harmadik hetében. Több mint százan jöttek össze a lovasparkban január 19-én. Az alaphangulatot a disznóvágás adta meg. Persze a lovas élet sem állt meg eközben, sőt. A kicsishuszár tanoda első ez évi foglalkozását tartották meg a bandérium oktatói. Füzér Gábor pedig 2 két napos edzőtábort szervezett a fedeles lovardában.

Óév búcsúztató koccintással

on hétfő, 07 január 2019. Posted in Események

Több mint ötvenen találkoztak december 31-én délelőtt a Hirling József Lovaspark Nyereg klubja előtt, hogy egy pezsgős koccintással intsenek búcsút az óévnek. A tizenegy órakor kezdődött eseményen felnőtt, fiatal és gyermek lovasok vettek részt. Rózsahegyi Róbert a lovaspark telepvezetője mondott rövid köszöntőt és kívánt mindenkinek boldog új évet.

 

Programdús 2019

on szombat, 12 január 2019. Posted in Események

A részben megújult és további fejlesztésekre váró Hirling József Lovaspark sokoldalú műsorral várja a látogatókat az új esztendőben. Bár jellemzően lovasélet folyik a bázison számos a szabadidős elfoglaltság széles skáláját felvonultató programokkal tűzdelte teli éves naptári tervét a Lovas és Szabadidő Központ Kft. stábja. 2019-ben lovas és nem lovas is megtalálja a számításait a Kiskunhalas Fazekas Mihály utca 1. szám alatti komplexum területén.

Befogadó és önálló Lovaspark

on szombat, 01 december 2018.

VIP és rendezvény helyszín

A Hirling József Lovasparkot a köztudatban arról ismerik, hogy ott lovak tartásával, lovas edzéssel foglalkoznak, valamint versenyeket tartanak. A jelenlegi üzemeltetők azonban új arculatot is szeretne adni a hatalmas létesítménynek. Nem csak lovas, hanem más, színes programokkal szeretnék megtölteni, ahová a város és térség különböző érdeklődésű vendégeit várják. 
Ehhez azonban szükség volt arra - a már megvalósult illetve folyamatban lévő fejlesztésékre, amik lehetővé teszik ezek lebonyolítását. Kulturált, parkosított környezet, hatalmas parkolók, rendezvényház, mind-mind ezt a célt szolgálják.
A jövő évbe tervezett programok között a teljesség igény nélkül találhatunk az iskolák, óvodák számára tartandó Télűző napot, a felnőtteknek Borkóstolót, zenés esteket, nyáron Lovas Színházat, de lesz Lovasok napja, ami nem csak a lovakról szól majd.
Újdonság lesz Halason a napjainkban oly népszerű szabadulószoba, kincskereső játék mintájára meghirdetett program, "Az Aranypatkó nyomában", amire nem csak az iskolások, hanem amatőr csoportok is jelentkezhetnek.
A saját szervezésű események mellett a Lovaspark nyitott az intézmények, civil szervezetek cégek, családok igényeit is kiszolgálni a helyiségek, helyek bérbe adásával. A rendezvényház két terme alkalmas konferenciára, előadásra, évzáróra, családi zsúrra, osztálytalálkozóra, de akár szabadidős edzésekre is.

Mindezekről képek a videóban ide kattintva!