Fókuszban május 1., már látható a kiírás

on vasárnap, 31 március 2019. Posted in Események


Nyolc év szünet után ismét nemzetköz díjugrató lovasversenyt rendezhet Kiskunhalas. A Hirling József Lovaspark közönsége ezúttal a Nemzetközi Lovas Szövetség (FEI) programjában szereplő CSI** minősítésű versenyt láthat április 29-tól május 1-ig. A programban a díjugrató versenyeken kívül, több kísérő, szabadidős esemény is szerepel, ami a sportág rajongói mellett a családoknak is kellemes kikapcsolódási lehetőséget ad. A versenyt népszerűsítő plakát arca, az idei fedett pályás magyar bajnok, Fazekas István (címképen), a lovasparkban készülő sportoló lesz.

Lovastorna ünnep a fedelesben

on szerda, 13 március 2019. Posted in Fedeles Lovarda

Meghívásos lovastorna versenyt rendezett a Kiskunhalasi Lovas-bandérium a Hirling József Lovaspark fedeles lovardájában vasárnap délután. Egy majd fél évszázados hagyományt újítottak meg a lovasparkban és remek helyi eredmények születtek a szépszámú közönség előtt.

Fazekas István fedett pályás magyar bajnok

on kedd, 19 március 2019. Posted in Események

Budapesten, a Nemzeti Lovardában, az ünnepi hétvégén négynapos fedett pályás díjugrató döntőkre került sor. A halasi lovasok közül a legnagyobb siker a legnehezebb versenyszámban született vasárnap késő délután. A Hirling József Lovasparkban készülő Fazekas István a 2008-as születésű, szürke, herélt lovával, Walterrel győzött a felnőtteknél. A Határőr Dózsa SE sportolója örömmel nyilatkozott a döntő eseményeiről.

Brávó halasi lovastornászok

on hétfő, 04 március 2019.

A XXI. Műlovas Versenyt rendezték meg  Budapesten, az Újlaki Általános Iskola tornatermében március 3-án.  Az alig féléve alakult és működő  kiskunhalasi lovastornász csapat ellátogatott a rendezvényre. A Kiskunhalasi Lovasbandérium Egyesülete lovastornában újonc sportolóinak bemutatkozása a vártnál is jobban sikerült .