Bölecz Virág középdöntős sikere

on vasárnap, 16 augusztus 2020. Posted in Füves versenypálya


Szombaton hét középdöntőt rendeztek a Díjugrató Championátus első fordulójában Kiskunhalason és további öt nyitott versenyszámot. A szépszámú közönség 214 startot láthatott. A helyi lovasok ismét örülhettek, mert pénteki győzelme után a Kiskunhalasi LTSE lovasa Bölecz Virág Ráhel (Filibert) ismét nyerni tudott a népes mezőnyben.

Bölecz Virág (Filibert) győzelme

on szombat, 15 augusztus 2020. Posted in Füves versenypálya


Kora reggel, esős időjárási viszonyok között kezdődött el Kiskunhalason a Díjugrató Championátus első fordulója a Hirling József Lovasparkban. A sportolók négy lábú társaikkal a füves arénában mérték össze tudásukat. Az amatőr elődöntőt a Kiskunhalasi LTSE lovasa, Bölecz Virág Ráhel Filibert nevű lovával nyerte. További eredmények a folytatásban.

Lovas majális a hagyományok mentén

on vasárnap, 16 augusztus 2020. Posted in Események


Helyi termékek bemutatásával vegyített, lovas kulturális hagyományokat felelevenítő programot láthatott Kiskunhalason a közönség szombaton a Hirling József Lovasparkban. A komplex helyi értékeket bemutató egynapos eseményen minden korosztály megtalálta a kikapcsolódási lehetőséget.  A legnagyobb közönségsikert Füzér Gábor (Carina) érte el, aki 184 cm-es magassággal nyerte a kitartásos magasugratást (címképen).

Több szakág versenyzett egy napon

on hétfő, 10 augusztus 2020. Posted in Versenyek

Szombaton a lovassport több szakága adott egymásnak megméretési lehetőséget a Hirling József Lovasparkban. Az ország számos pontjáról érkeztek szabadidő lovas és a lovastorna szakágból, hogy részt vegyenek az országos kiírású meghívásos versenyeken. A rendező Kiskunhalasi Lovasbandérium SE remek versenyfeltételeket teremtett és sportolói több hazai sikert értek el.

2020 Popup Balloon