Majd 300 start a regionális díjugratón

on kedd, 04 június 2019.

Közel háromszáz startot láthatott a Hirling József Lovasparkba kilátogató közönség az elmúlt két napon Kiskunhalason megrendezett regionális díjugrató versenyen. Születtek szép halasi eredmények. Kovácsné Vetró Adrienn Ravellel egy 105 cm-es pálya győztese lett. Szikora Bea (címképen) pedig kétszer is ezüstérmes helyezést ért el Nadlin F nevű lovával 120 cm-en.

Válogatott lovastornásszal erősödtünk

on péntek, 24 máj. 2019. Posted in Események

A Kiskunhalasi Lovasbandérium Egyesület lovastorna szakosztálya új taggal bővült. A biatorbágyi székhelyű klubtól, a Viadukt Lovas SE-től igazolt Kiskunhalasra Dabat Isabella, a szakág ifjúsági válogatottjának egyik tagja. Isabella már halasi sportolóként vehet részt a közelgő világbajnokságon.

Honfoglalásra készülünk

on szerda, 29 máj. 2019. Posted in Események

Halas és a térség legjelentősebb lovas látványosságára készül a Hirling József Lovaspark. Június 8-án a Nemzeti Lovas Színház előadásában láthatja a közönség a Honfoglalás című rockoperát. A halasi lovasaréna lelátóiról óriási élménynek ígérkezik a Pintér Tibor vezette társulat történelmi előadása. Jegyek még kaphatók!

Lovatornászaink Sóskúton bizonyítottak

on hétfő, 20 máj. 2019. Posted in Versenyek

A Kiskunhalasi Lovasbandérium  Egyesület lovastorna alig egy éves szakosztálya újra eredményesen képviselte a Hirling József Lovasparkot és városunkat. Rózsahegyi Róbert, a Kiskunhalasi Lovasbandérium Egyesület elnöke elégedetten beszélt a május 18-án, Sóskúton rendezett lovastorna verseny halasi sikereiről.