Pünkösdi lovas napok

on péntek, 13 máj. 2016. Posted in Események

Pünkösdi lovas napok

Pünkösdi lovas napok

Lovassporttal kapcsolódhat ki a pünkösdi hétvégén a Kiskunhalasi és környékbeli lakosság. Május 14-én, szombaton Halason, míg rá egy napra, vasárnap Zsanán rendeznek regionális díjugrató versenyeket. A Hirling József Lovasparkban tartandó eseményre már több, mint 100 start igényt regisztrált a Kiskunhalas Lovas és Szabadidő Központ rendező csapata. A nyolc versenyszámra elsősorban halasi és környékbeli sportolók jelezték az indulási szándékukat, de a nevezési listán a megyén kívülről is szerepelnek jól ismert lovasok.

Esős sikerek Halason

on kedd, 17 máj. 2016. Posted in Versenyek

Esős sikerek Halason

Esős sikerek Halason

Barátságtalan, borús és jellemzően esős időben került sor a kiskunhalasi regionális díjugrató versenyre május 14-én, a Hirling Lovaspark négy évszakos pályán. A kedvezőtlen időjárás ellenére 110 startoló lovast láthatott a közönség, köztük kezdő, fiatal, amatőr és első osztályú lovasokkal. Az induló versenyszámban azonnal egy hazai sikernek örülhettek a rendezők, mert a Kiskunhalasi Lovasbandérium sportolója, Szőke Viktor Morajló nyergében végzett az élen. A folytatásban is bandériumos sikernek tapsolhattak Nagy Liza jóvoltából, aki Diolennel, majd Reginával is aranyérmes lett.

Harmadik nap - Dupla elsőségek napja

on kedd, 03 máj. 2016. Posted in Versenyek

Harmadik nap - Dupla elsőségek napja

A Kiskunhalasi Országos Minősítő Díjugrató Verseny utolsó napján került sor a legrangosabb versenyszámok megtartására, amelyek mellett show műsor is szórakoztatta a szépszámú közönséget, az izsáki csikósok és pusztafogatuk jóvoltából. Kiskunhalas Város Nagydíját, a kitartásos magas-ugratást sikeres, 190 cm-es ugrásokkal Búza Krisztián (Canteloup J. N.) és Szász Attila (Zelda) holtversenyben nyerték. Az MKB Bank 145 cm-es nagydíján pedig Kovács Henri (Chacco Prinz) és Horváth Balázs (PM Diana) osztoztak.