Hétvége a lovasparkban

on vasárnap, 23 július 2017. Posted in Események, Versenyek

Hétvége a lovasparkban

A múlt hét forró napjain nem jutott idő sziesztára a Hirling József Lovasparkban. Karádi László két napos díjugrató kurzust tartott. A teltházas tábor résztvevői a pályaépítés és a díjugratás történetével ismerkedhettek meg az elméleti oktatás alatt. A gyakorlati foglalkozások teljesítése, pedig sikeres pályákat eredményeztek a résztvevőknek a hétvégi regionális versenyen.

A kétnapos edzőtábor után ugyanis a hét utolsó két napján lovardánk népes mezőnyt fogadott díjugrató versenyén. A közel 500 startot több, mint 200 lónak és 131 lovasnak köszönhetjük. A két nap alatt lehetőség volt mindkét pályán megmérettetni magát mindenkinek. Így biztosítottunk lehetőséget felkészülni a Fiat Díjugrató Magyar bajnokságra, illetve a tenyészversenyre. A lovasok szerint a füves pálya kiváló állapotban van, ez fontos visszajelzés számunkra is. Ez a hét sem marad rendezvény nélkül, hiszen máris készülünk a szabadidős versenyre !

Képek ITT tekinthetőek meg !

 További cikkek : Halasmédia.hu

Reionális Verseny

on vasárnap, 11 június 2017. Posted in Versenyek

Reionális Verseny

A Hirlliing József Lovaspark újra helyszíne lesz, a soron következő Regionális versenynek. Az első napon a négy évszakos pálya lesz , de a második napján a füves pályán folytathatjuk a versenyt.

Szabadidős Verseny

on kedd, 20 június 2017. Posted in Versenyek

Szabadidős Verseny

A Hirling József lovasparkban, soron következő Szabadidős versenyünk.

Nevezni a szokott helyen és módon lehet.

email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

 

Családoké a Hirling József Lovaspark

on csütörtök, 18 máj. 2017.

Családoké a Hirling József Lovaspark

Verőfényes napsütésben várja a Hirling József Lovaspark a kilátogató vendégeket, akik már a délelőtt folyamán is jelentős létszámban tették tiszteletüket a Középkori majálison. Főként a gyermekek élvezték a Natura Parkot, a kisállatsimogatót és azokat a próbatételeket, amelyekkel több száz évvel repítették vissza őket az időben. Ezzel egyidőben amatőr díjugratóverseny zajlott a négyévszakos pályán.

A Lovas és Szabadidő Központ Kft. mindent megtesz annak érdekében, hogy a helyi kikapcsolódási lehetőségek fellegvára legyen a Hirling József Lovaspark. Ennek egyik állomásaként Középkori majális címmel szerveztek vasárnapra programot. A virtuális időutazás úgy tűnik, megmozgatta a halasiak fantáziáját, mert már a délelőtt folyamán rengeteg család látogatott ki a Fazekas Mihály utcai létesítménybe.

Több állomásos próbatétel várt a gyermekekre, akik úgy érezhették, több száz évet repültek vissza az időbe. Volt bajvívás, dobozdobálás, és betekinthettek a boszorkánykonyhába, valamint a szalmalabirintusba is. Lehetőség volt kézműveskedésre és volt arcfestés. A Natura Park jóvoltából pedig különleges játékok és természetesen kisállatsimogató várta a családokat.

Közben a négy évszakos pályán amatőrök számára rendeztek dijugrató versenyt. A megméretés iránt komoly érdeklődés mutatkozott, kortól, nemtől függetlenül. A nézők pedig nem unatkoztak egyetlen pillantig sem.

Elkészült a finom halasi savanyúmáj is a Sóstó Csárda jóvoltából, aki pedig ebéd után szeretne csatlakozni a programhoz, megteheti. Várnak mindenkit szeretetel, a tervek szerint 15 órától az országosan ismert Comedias Res vásári komédiás csapata a Comedia Pedante - Szép Vargáné és a négy jómadár címmel mutat be hangulatos előadást, természetesen korhű jelmezekben.