Újabb halasi aranyak a minősítőn

on csütörtök, 30 július 2020. Posted in Versenyek


Országos minősítő és felkészítő díjugrató versenynek adott otthont a Hirling József Lovaspark a múlt hétvégén (július 25-26). A tét a magyar bajnokságra minősülés volt a két napos kiskunhalasi díjugrató eseményen. A minősítőn sok esetben érvényesült a papírforma, a halasi lovasok kiváló helyezéseket értek el.

Négy halasi győzelem

on csütörtök, 16 július 2020. Posted in Füves versenypálya


Kétnapos országos minősítő és felkészítő díjugrató versenynek adott otthont az elmúlt hétvégén a Hilring József Lovaspark. A szombati versenynapon négy számban is első helyezést értek el a kiskunhalasi lovasok. A versenyek folytatódnak a lovasparkban. Két hét múlva ismét minősülhetnek majd lovasok a halasi lovasbázison.

Lóháton a pirtói buckavidéken

on péntek, 17 július 2020. Posted in Események

Népszerű lovas tábornak ad helyszínt a Pirtó Lovasfogadó lovasudvar már két hete. A Kiskunhalasi Lovasbandérium Egyesülete már több nyári szezonban szervezett a területre tábort. Az idén már a második turnusnál tartanak. A múlt héten tizenöten vettek részt a kalandos programokon. 

Vándor Zsófi (Quintus) a GP győztes

on kedd, 23 június 2020. Posted in Versenyek


Borult, kellemes, de kellemes időben rendezték meg a Kiskunhalasi Országos Minősítő Díjugrató és Grand-Prix utolsó napját három GP döntővel. Az amatőr, az U25 és a felnőtt finálék nagy versenyeket hoztak. Utóbbit, a 150 cm-es másfél-milliós összdíjazású GP-t Balatonvilágos után, ismét  első női magyar bajnokunk nyerte.

2020 Popup Balloon