Halasi elnök a Lovastorna Szakágban

on kedd, 02 június 2020. Posted in Események


A  múlt hétvégén  folyó Országos Minősítő Díjugrató Versenyen értesült szerkesztőségünk arról, hogy Rózsahegyi  Róbertet a Lovastorna  Szakág  közelmúltban történt rendkívüli közgyűlésén az országos szervezet  elnökévé választották. A vezető tisztséget az elkövetkezendő négy évben a halasi lovas szakember látja el.

Alap üzemmód a lovasparkban

on szombat, 28 március 2020. Posted in Események

Alap üzemmódba kapcsolt a lovasbázis a koronavírus-járvány miatt.. Nem fogad látogatókat a Hirling József Lovaspark. Egy szűk létszámú csapat jár csak be a létesítménybe, hogy elvégezzék a szükséges munkálatokat a bázis területén.

Elmarad a 43. nemzetközi

on szombat, 28 március 2020.


Hivatalos. A 2020. május 1-3 között tervezett nemzetközi díjugrató lovasversenyt nem rendezik meg a Hirling József Lovas park szervezői. A magyarországi veszélyhelyzet időszakában más egyéb betervezett eseményeket sem tart meg a lovaspark. Ugyanakkor a korlátozások feloldását követően, az eredeti versenynaptár szerinti programokat megszervezik a bázison - áll a társág közleményében, amit az alábbiakban olvashatnak.

Remek lovastorna évkezdés

on vasárnap, 15 március 2020. Posted in Versenyek


Jól indult a lovastorna szezon a Kiskunhalasi Lovasbandérium Lovastorna Szakosztálya számára. A Budapest Újlaki Általános Iskolában március 8-án tartott megméretésen 14 versenyszámot rendeztek meg és több halasi siker is született - számolt be a csapat vezetője Rózsahegyi Róbert.

2020 Popup Balloon