Lovas Mikulás ország-világ előt

on csütörtök, 10 december 2020. Posted in Események

Megőrizték az ünnep varázsát, sőt a célt messze túlteljesítették a Hirling József Lovaspark szervezői. December 6-án, nagyszabású Online Lovas Mikulás rendezvényt szerveztek a lovasbázison a Nemzeti Lovas Színházzal, több civil szervezettel és magánszeméllyel közösen.

Kincsem Ház start

on péntek, 27 november 2020. Posted in Események

Munkaterület bejárást tartottak a Hirling József Lovasparkban. A bejáráson a kedvezményezett Halasi Szabadidő Központ Nonprofit Kft. képviseletében Juhász Tibor ügyvezető mutatta be a Kincsem Ház építkezésének alakulását Bányai Gábor országgyűlési képviselőnek és Fülöp Róbertnek, Kiskunhalas polgármesterének. A közel 500 négyzetméteres épület új és komplex kulturális térként működik majd a város közéletében.

Online Lovas Mikulás

on péntek, 04 december 2020. Posted in Események

Őrizzük meg az ünnep varázsát!  Az ország egyetlen Lovas Mikulás ünnepsége online a Kiskunhalasi Lovas Bandérium szervezésében, a Nemzeti Lovasa Színház közreműködésével.

Talent tábor a lovasparkban

on péntek, 27 november 2020. Posted in Események

A járványügyi korlátozások megtartása mellett 2020. november 13-15 között sikeresen és eredményesen történt meg a military szakág első TALENT edzőtábora Kiskunhalason, a Hirling József Lovaspark bázisán.

2020 Popup Balloon