Stróbl Dorottya kurzus

on csütörtök, 08 szeptember 2016. Posted in Események

Stróbl Dorottya kurzus

Kedves Lovasok, Edzők, Érdeklődők figyelem!

Az eddigi nagy sikereknek örvendő, szakmai edzők által tartott kurzus -sorozatunk ismét folytatódik!

Ezúttal örömmel értesítjük Önöket, hogy 2016. november 2-3-án (szerda, csütörtök) Stróbl Dorottya lovas szakedző látogat el hozzánk és tart kurzust Kiskunhalason, a Hirling József Lovasparkban.

Szeretettel várunk minden lovast, edzőt és érdeklődőt!

Részletek:
- a részvétel feltétele: minimum rajtengedély szintű lovas tudás
- részvételi díj: 5000 Ft /nap/fő/ló mely tartalmaz 1 főre egy ebédet a helyszínen
- boxdíj: 1 éjszaka 3000Ft/ló, 2 éjszaka 5000Ft/ló

További információk, jelentkezés, boxfoglalás: Rózsahegyi Róbert 06-30/691-1391, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Magyar rekord született!

on szombat, 20 augusztus 2016. Posted in Füves versenypálya

Több mint 2 ezer adaggal hivatalosan is magyar rekord lett a halasi savanyúmáj. Nem hivatalosan valószínűleg ez a szám egyben világrekord is lehet, hiszen, aligha van olyan pontja a világnak, ahol egyszerre ennyit készítettek volna belőle. Kora reggel, hat óra után néhány perccel kezdődtek el a legújabb magyar rekordkísérlet előkészületei a Hirling József Lovasparkban Sós Dezső életműdíjas halasi mesterszakács vezetésével és Takács József, a Sóstó Csárda vezetőjének közreműködésében. A rekord felállításában összesen 12 fő vett részt, köztük szakácsok, szakoktatók és a konyhai segítők.

Családi programok a Lovasbázison

on vasárnap, 21 augusztus 2016. Posted in Füves versenypálya

A hétvégi Országos Minősítő Díjugrató és Grand Prix versenyen nem csak a lovasok mérték össze a tudásukat. A Kiskunhalasi Lovas és Szabadidőközpont augusztus 20-án, a halasi savanyúmáj főzőrekord mellett szabadidős-, valamint sportprogramokat is szervezett az arénába, amelyre nagy igény mutatkozott. A fiataloknak utánpótlás labdarúgó tornát és gyorstollas kupát szerveztek, sok más kiegészítő programmal együtt. A főszempont az volt, hogy minél szélesebb réteg, minél jobban érezze magát.

Lovasversenyek, családi nap, rekord kísérlet Halason

on hétfő, 15 augusztus 2016. Posted in Versenyek

Lovasversenyek, családi nap, rekord kísérlet Halason

2016. augusztus 19-20-21-én Kiskunhalason rendezik az Országos Díjugrató Minősítő és Grand Prix Versenyt. Az esemény időszakában, augusztus 20-án, a Sóstó Csárdával közösen egy magyar rekordkísérletre kerül sor a híres Halasi Savanyúmáj készítésben és fogyasztásban. Érdemes Kiskunhalasra, Hirling József Lovasparkba (Lovasiskola) látogatni a Szent István napi hétvégén a sportszeretőknek, családoknak, baráti társaságoknak.

A legjobb lovasok Halason

Augusztus 19-én, pénteken veszi kezdetét az Országos Díjugrató Minősítő és Grand Prix Verseny, amely vasárnapig tart. Naponta díjugrató versenyek lesznek 08.00 órától késő délutánig, ifjúsági amatőr, nyitott és show versenyszámok. A leglátványosabb és rangosabb versenyszám a Grand Prix 150 cm-es magasságon augusztus 21-én, 13 órakor látható. A verseny helyszínén BÜFÉ, étterem szolgáltatásfolyamatosan a vendégek rendelkezésére áll.

Családi nap és sportversenyek

A lovas versenyek szomszédságéban, de elkülönült területen a füves pályán, augusztus 20-án, szombaton szabadidős programokra kerül sor. Délelőtt 10:30-tól ingyenes ugrálóvár és ingyenes arcfestés, 11:00-től Kids Club bemutató, 11:00-től keverékkutya szépségverseny (regisztráció 9:00-órától), 11:00-től utánpótlás focitorna, gyorstollas  villámbajnokság 13:00-tól, rendőrségi kisautók kipróbálási lehetősége  14:00-től és sok más a családoknak és gyermekeknek szóló program.

Magyar rekord állítási kísérlet

A Sóstó Csárda szakácsainak országos magyar rekordkísérletére kerül sor 08 órától, a híres Halasi Savanyúmáj, 2000 adagra történő készítésében és fogyasztásában. Tervezett készenlét 11 óra. Legyen részese és fogyasztója a helyszínen kialakított vendéglátó területen a hivatalos Magyar Rekordok könyvébe kerülésnek! Ételigénylés elővételben és elvitelre a Sóstó Csárdában és a Lovasiskolában, továbbá a következő elérhetőségeken: Faludi Tamás: +36 70 382 3599; Takács József: +36 20 544 5518; Rácz Dóra: +36 30 914 5874

Program információk: +36 30 657 1792-os telefonon kaphatók. Honlapok: www.lovasbazis.hu; www.sostocsarda.hu