Reionális Verseny

on vasárnap, 11 június 2017. Posted in Versenyek

Reionális Verseny

A Hirlliing József Lovaspark újra helyszíne lesz, a soron következő Regionális versenynek. Az első napon a négy évszakos pálya lesz , de a második napján a füves pályán folytathatjuk a versenyt.

Középkori Majális a Hirling József Lovasparkban

on kedd, 25 április 2017. Posted in Események

Középkori Majális a Hirling József Lovasparkban

A Hirling József lovaspark, hamarosan időutazásban vesz részt , egy középkori majális hangulatát idézzük meg. Sok játékkal, jelmezekkel fotósarokkal, előadásokkal.

Várunk mindenkit  0- 99 éves korig.

LÁTVÁNYFŐZÉS!!!
HALASI SAVANYÚMÁJ készül a Sóstó Csárda és Sós Dezső életműdíjas, mesterszakács közreműködésével.
Helyben fogyasztásra, illetve elvitelre is!

Családoké a Hirling József Lovaspark

on csütörtök, 18 máj. 2017.

Családoké a Hirling József Lovaspark

Verőfényes napsütésben várja a Hirling József Lovaspark a kilátogató vendégeket, akik már a délelőtt folyamán is jelentős létszámban tették tiszteletüket a Középkori majálison. Főként a gyermekek élvezték a Natura Parkot, a kisállatsimogatót és azokat a próbatételeket, amelyekkel több száz évvel repítették vissza őket az időben. Ezzel egyidőben amatőr díjugratóverseny zajlott a négyévszakos pályán.

A Lovas és Szabadidő Központ Kft. mindent megtesz annak érdekében, hogy a helyi kikapcsolódási lehetőségek fellegvára legyen a Hirling József Lovaspark. Ennek egyik állomásaként Középkori majális címmel szerveztek vasárnapra programot. A virtuális időutazás úgy tűnik, megmozgatta a halasiak fantáziáját, mert már a délelőtt folyamán rengeteg család látogatott ki a Fazekas Mihály utcai létesítménybe.

Több állomásos próbatétel várt a gyermekekre, akik úgy érezhették, több száz évet repültek vissza az időbe. Volt bajvívás, dobozdobálás, és betekinthettek a boszorkánykonyhába, valamint a szalmalabirintusba is. Lehetőség volt kézműveskedésre és volt arcfestés. A Natura Park jóvoltából pedig különleges játékok és természetesen kisállatsimogató várta a családokat.

Közben a négy évszakos pályán amatőrök számára rendeztek dijugrató versenyt. A megméretés iránt komoly érdeklődés mutatkozott, kortól, nemtől függetlenül. A nézők pedig nem unatkoztak egyetlen pillantig sem.

Elkészült a finom halasi savanyúmáj is a Sóstó Csárda jóvoltából, aki pedig ebéd után szeretne csatlakozni a programhoz, megteheti. Várnak mindenkit szeretetel, a tervek szerint 15 órától az országosan ismert Comedias Res vásári komédiás csapata a Comedia Pedante - Szép Vargáné és a négy jómadár címmel mutat be hangulatos előadást, természetesen korhű jelmezekben.

2020 Popup Balloon