2016.07.09-10. Regionális verseny + nyílt edzés

on kedd, 31 máj. 2016. Posted in Versenyek

2016.07.09-10. Regionális verseny + nyílt edzés

Kedves Lovasok!


Soron következő eseményünk 2016.07.08-án tartandó nyílt napos edzés, majd ezt követően egy 2 napos regionális verseny. Minden kedves lovast, és lovassport iránt érdeklődőt sok szeretettel vár a Hirling József Lovaspark!

A programról bővebb tájékoztatást ITT olvashatnak.

A verseny készült képeket ITT illetve ITT tekinthetik meg.

Esős sikerek Halason

on kedd, 17 máj. 2016. Posted in Versenyek

Esős sikerek Halason

Esős sikerek Halason

Barátságtalan, borús és jellemzően esős időben került sor a kiskunhalasi regionális díjugrató versenyre május 14-én, a Hirling Lovaspark négy évszakos pályán. A kedvezőtlen időjárás ellenére 110 startoló lovast láthatott a közönség, köztük kezdő, fiatal, amatőr és első osztályú lovasokkal. Az induló versenyszámban azonnal egy hazai sikernek örülhettek a rendezők, mert a Kiskunhalasi Lovasbandérium sportolója, Szőke Viktor Morajló nyergében végzett az élen. A folytatásban is bandériumos sikernek tapsolhattak Nagy Liza jóvoltából, aki Diolennel, majd Reginával is aranyérmes lett.

Pünkösdi lovas napok

on péntek, 13 máj. 2016. Posted in Események

Pünkösdi lovas napok

Pünkösdi lovas napok

Lovassporttal kapcsolódhat ki a pünkösdi hétvégén a Kiskunhalasi és környékbeli lakosság. Május 14-én, szombaton Halason, míg rá egy napra, vasárnap Zsanán rendeznek regionális díjugrató versenyeket. A Hirling József Lovasparkban tartandó eseményre már több, mint 100 start igényt regisztrált a Kiskunhalas Lovas és Szabadidő Központ rendező csapata. A nyolc versenyszámra elsősorban halasi és környékbeli sportolók jelezték az indulási szándékukat, de a nevezési listán a megyén kívülről is szerepelnek jól ismert lovasok.