Halasiak szövetségi elismerése

on szerda, 20 február 2019. Posted in Események


Február 15-én, Budapesten, a Nemzeti Lovardában tartotta Díjátadó Gáláját a Magyar Lovassport Szövetség, amelyen az ország különböző résziből érintettek közül halasiak is díjat vettek át. Gróf Széchenyi István Emlékérmet vehetett át Szegedi Gábor kettesfogathajtó-világbajnok, a Pusztatízes kitaláló és Guinness-rekorder. Kovács Iván, a Halasmédia főszerkesztője a Magyar Lovassportért Emlékérmet kapta meg.

Kicsihuszárok napja

on vasárnap, 03 február 2019. Posted in Események

Gyermeknyüzsgés jellemezte szombaton délelőtt a Hilring József Lovasparkot. Az ide második Kicsihuszár Tanoda vizsgájára érkeztek az apróságok, sokukkal szüleik is. A nap elméleti és gyakorlati vizsgákkal telt. Négyen az ezüst patkó minősítést vehették át oklevél kíséretében a Kiskunhalasi Lovasbandérium vizsgáztatóitól, de sokan már az arany patkó fokozat megszerzéséért érkeztek.

Lovaspark - Utazás Kiállítás 2019

on kedd, 12 február 2019. Posted in Események

A Hirling Lovaspark készül a 2019. évi utazás kiállításra, amelyen Bács-Kiskun Megye díszvendégként szerepel. A február 21. és 24. között, Budapesten a Hungexpo területén tartandó nagyszabású eseményen brosúrával és éves eseménynaptárral erősíti a megye és azon belül Kiskunhalas lehetőségeit a Hirling József Lovaspark.

Halas lovas főváros

on szerda, 30 január 2019. Posted in Események

Kiskunhalas magyarországi lovas fővárosként szerepelt a múlt hét szombaton. Három szakág, a szabadidős lovasok, a lovastusázók és a díjugratók is a Hirling lovasparkban tartották országos közgyűlésüket. Az értékelések és tervek ismertetése mellett halasi személyek is jutalmat kaptak. Este lovasbál zárta gyűléseket rendeztek a Sóstó csárdában, ahol szintén elismerések átadására került sor.