Ifj. Szabó Gábor háromszor győzött

on szombat, 20 június 2020. Posted in Versenyek

Borult, kissé szeles, 20 fok körüli időjárásban versenyeztek a Kiskunhalasi Országos Minősítő Díjugrató és Grand-Prix harmadik napján a lovasok. Hét versenyszámot rendeztek szombaton a Hirling Lovasparkban, ebből három döntőt, a gyermek, az öt és hat éves lovak Grand-Prix fináléját tartották meg. A nap során 184 startot láthatott a közönség. Ifj. Szabó Gábor megint kimagasló teljesítményt nyújtott.

Esős napon is a tudás döntött

on péntek, 19 június 2020. Posted in Versenyek

Csütörtökön elkezdődött Kiskunhalason az idei legrangosabb díjugrató verseny az országos minősítő és GP I. forduló. A füves arénát kímélték és a filces pályán rendezték a számokat. A lovasok az esős időben is hozták a felkészülésben befektetett munka gyümölcsét.

Ifj. Szabó Gábor duplázott 140-en

on péntek, 19 június 2020. Posted in Versenyek


Derült, napsütéses idő fogadta a Kiskunhalasi Országos Minősítő Díjugrató és Grand Prix második napján a lovasokat. A különböző kategóriájú köröket pénteken a négyévszakos pályán és a füves arénában rendezték. A közönség 218 startot láthatott. A hat számból négy GP kvalifikációs lehetőséget adott.

A lovaspark GP-re készen

on péntek, 12 június 2020. Posted in Füves versenypálya


Az év eddigi legrangosabb versenyére a készül a Hirling József Lovaspark szervező csapata. Június 18 és 21 között rendezzük meg az Országos Minősítő Díjugrató Verseny és Grand Prix I. fordulóját. Részletek az alábbiakban.

2020 Popup Balloon