Országos minősítő az ünnepi hétvégén GP-vel

on csütörtök, 15 augusztus 2019. Posted in Versenyek

Augusztus 16-a és 19-e között rendezik meg a Hirling József Lovasparkban az Országos Minősítő Díjugrató Verseny és Grand Prix (GP) III. fordulót. A négynapos eseményen a legjobb hazai díjugratók mellett a halasi lovasok is nyeregbe szállnak. Egy kiváló családi programlehetőség az ünnepi hosszú hétvégére.

Európa szerte versenyeznek lovasparkunkból

on szerda, 31 július 2019. Posted in Versenyek

Három lovas szakágban is szerepeltek és versenyeznek magyar lovasok Európa szerte válogatottként, akik részben vagy teljes egészében lovasbázisunk infrastruktúráját, szakmai hátterét kihasználva jutottak és jutnak el a nemzetközi megméretésekre.

Csúcs esküvői helyszín a lovaspark

on szombat, 10 augusztus 2019. Posted in Események


A térség legnagyobb befogadóképességű zárt esküvői rendezvény helyszín lehetősége a Hirling József Lovaspark, amely augusztus 2-án jelesre vizsgázott. Több mint 200 vendég ellátása, szórakoztatása valósult meg Nóra és Csanád különleges vintage atmoszférában.

Czuczi István Chanel-lel nyert 140-en

on hétfő, 22 július 2019. Posted in Versenyek

A háromnapos országos minősítő díjugrató verseny utolsó napján száznegyvennyolcan startoltak a Hirling Jószef  Lovaspark filces pályáján. A 140 cm-es, legnehezebb számot az Aranyági Lovas Klub sportolója, Czuczi István nyerte összevetésben Chanel nevű lován. A halasi érdekeltségű lovasok sem maradtak jó helyezések nélkül. Az érmek mindhárom fajtájából jutott nekik. A szervezők  már az augusztus 16-19 között megrendezésre kerülő Grand Prix-re fókuszálnak.