Sokoldalú lovas tábor - lehet még jelentkezni

on szombat, 13 július 2019. Posted in Események

Nyári napközis táborokat tartanak a Hirling József Lovasparkban. Az első turnus ezen a héten indult, de további lehetőségeket biztosítanak azok számára, akik a lovas élet körüli elfoglaltságot kedvelik és a vakáció egy részét lovak körül szeretnék eltölteni. A bázison több csoportban foglalkoznak a gyerkőcökkel, szakképzett felügyelet mellett. (címképen Benke Anita lovas edző)

A halasiak jól mentek a régióson

on kedd, 18 június 2019. Posted in Bemelegítő pálya


Háromnapos regionális felkészítő díjugrató lovasverseny helyszíne volt a Hirling József Lovaspark filces pályája. A péntektől vasárnapig tartó eseményen huszonhat versenyszámot rendezett meg a szervező Kiskunhalasi Lovasbandérium SE különböző kategóriákban, amelyből tizennégyben halasi lovas végzett az első helyen. A 130 cm-es nagydíj győztese Fodor Gábor Rádiháza Garnier nyergében (Equirria Lovasklub) lett.

Fúvós galoppra készülünk

on vasárnap, 30 június 2019. Posted in Események

Nagy sikerrel tartott előadást Nyár esti fúvós galopp címmel az elmúlt év augusztusában a Halas Concert Band a Hirling József Lovasparkban. Akkor ígérték, hogy lesz folytatása a lovas arénás fellépésnek, amit az idén váltanak valóra. Ennek nyomatékosítására rendeztek péntek késő délután Halas főterén flashmob eseményt a fúvósok és a lovastornászok az alkalmi közönségnek.

Fiat 500X a felnőtt bajnok fődíja

on péntek, 14 június 2019. Posted in Események

Megszületett a megállapodás és a támogatói döntés a 2019. év díjugrató magyar bajokságra vonatkozóan. A Díjugrató Szakbizottság, az FCA CEE vállalatcsoport  és a KB Autoteam Kft. ismét összefogtak, hogy a legrangosabb  hazai díjugrató bajnokságnak méltó díjazása legyen. A megállapodás szerint a felnőtt díjugrató magyar bajnok 2019-ben, egy gazdagon felszerelt Fiat 500X modellt nyer fődíjként, amelynek értéke hét és félmillió forint.