Busi Sándor Géniusszal az öregfiúk bajnok

on vasárnap, 22 szeptember 2019. Posted in VersenyekA Hirling József  Lovasparkban folyó Máchányszky Gyula Regionális Díjugrató Döntő első napján tartották a csúcsszámot, az Öregfiúk Magyar Bajnokságát. A döntőt összevetésben Busi Sándor nyerte Géniusz nevű lovával. A veterán csapatversenyt a Máchánszky Gyula régió együttese nyerte. A nap hét versenyszámából háromban kiskunhalasi lovas győzött.

OB bronzos díjugrató csapatunk

on vasárnap, 08 szeptember 2019. Posted in VersenyekCsütörtöktől Budapesten, a Nemzeti Lovardában rendezik négy napon át a Fiat Díjugrató Magyar Bajnokságot, amelyen eséllyel startol több halasi lovas is a győzelemért és a jó helyezésekért. A felnőtt csapatverseny véget ért és ha a címvédés nem is sikerült, azért egy kiváló dobogós helyezés összejött. A főleg halasiakból álló Bács-Kiskun Megyei csapat a harmadik helyen végzett.

Csapat bronz, egyéni 4. hely az OB-n

on hétfő, 16 szeptember 2019. Posted in Versenyek


Eredményes országos döntőt zártak a szeptember 5-8 között Budapesten tartott Fiat Díjugrató Magyar Bajnokságon a halasi lovasok. A legnagyobb sikert Fazekas István Walter nevű lovával (címképen) érte el, aki a negyedik helyet szerezte meg. A csapatversenyek dobogós helyezéseiben több halasi lovas is érdekelt volt.

Halas várja az Öregfiúk OB díjugratóit

on péntek, 30 augusztus 2019. Posted in Versenyek


A Hirling József Lovasparkban rendezik az díjugrató sport egyik kuriózumát, az Öregfiúk Díjugrató Országos Bajnokságát. A szeptember 21-22-én megrendezésre kerülő Máchányszky Gyula Regionális Díjugrató Döntő kereteit használhatják ki a veterán lovasok. A kétnapos verseny első, szombati napján 18 órakor versengenek a szenior lovasok az országos bajnoki címekért egyéni és csapat kategóriában.