Championátus I. forduló döntők napja

on szerda, 19 augusztus 2020. Posted in Füves versenypálya


A Kiskunhalason megrendezett Díjugrató Championátus I. Forduló Minősítő Díjugrató Verseny záró napján 10 versenyszámot rendeztek, közöttük hét döntővel. A szépszámú közönség 171 startot láthatott. A döntőkben az elmúlt két nap eredményeinek megfelelően hozták magukat a lovasok. A nyitott körökben jó lehetőséget kaptak a párosok a magyar bajnokágra történő minősülésre.

Lovas majális a hagyományok mentén

on vasárnap, 16 augusztus 2020. Posted in Események


Helyi termékek bemutatásával vegyített, lovas kulturális hagyományokat felelevenítő programot láthatott Kiskunhalason a közönség szombaton a Hirling József Lovasparkban. A komplex helyi értékeket bemutató egynapos eseményen minden korosztály megtalálta a kikapcsolódási lehetőséget.  A legnagyobb közönségsikert Füzér Gábor (Carina) érte el, aki 184 cm-es magassággal nyerte a kitartásos magasugratást (címképen).

Bölecz Virág középdöntős sikere

on vasárnap, 16 augusztus 2020. Posted in Füves versenypálya


Szombaton hét középdöntőt rendeztek a Díjugrató Championátus első fordulójában Kiskunhalason és további öt nyitott versenyszámot. A szépszámú közönség 214 startot láthatott. A helyi lovasok ismét örülhettek, mert pénteki győzelme után a Kiskunhalasi LTSE lovasa Bölecz Virág Ráhel (Filibert) ismét nyerni tudott a népes mezőnyben.

Bölecz Virág (Filibert) győzelme

on szombat, 15 augusztus 2020. Posted in Füves versenypálya


Kora reggel, esős időjárási viszonyok között kezdődött el Kiskunhalason a Díjugrató Championátus első fordulója a Hirling József Lovasparkban. A sportolók négy lábú társaikkal a füves arénában mérték össze tudásukat. Az amatőr elődöntőt a Kiskunhalasi LTSE lovasa, Bölecz Virág Ráhel Filibert nevű lovával nyerte. További eredmények a folytatásban.

2020 Popup Balloon