Nemzetközi lovasverseny: ez csak a kezdet...

on csütörtök, 25 április 2019. Posted in Események

Kilenc év után rendezhet újra nemzetközi díjugrató lovasversenyt Kiskunhalas, a megújult, megszépült Hirling József Lovasparkban jövő hétfőtől egészen szerdáig zajlanak majd az események. A május elsejét a családok szórakoztatására szánják, nemcsak a hagyományos és nagy népszerűségnek örvendő puissance (kitartásos magasugratás) lesz, hanem a Nemzeti Lovasszínház, a Kiskunhalasi Lovasbandérium bemutatói színesítik a programot. A három napos rendezvényre a belépés ingyenes lesz.

Megint örömet szereztek lovastornászaink

on vasárnap, 14 április 2019. Posted in Versenyek

Több kategóriában is helytálltak a Kiskunhalasi Lovasbandérium Egyesület lovastorna versenyzői a hétvégén Kaposváron rendezett Tavasz Kupán. Műlovon és lovon is neveztek a halasi lovastronászok és az érmek mellett értékes pontszerző helyeket is begyűjtöttek.

A lovaspark exkluzív nézőtere

on szerda, 17 április 2019. Posted in Füves versenypálya

A Hirling József Lovaspark a legrangosabb hazai díjugrató versenyek helyszíne. Közép-Európa egyik legjobb talajú füves pályájának arénát idéző elrendezése különleges nézői élményt nyújt a lovassport kedvelőinek. A lelátósor baloldali szektorának bástyaszerű szakaszán, különleges vendéglátással biztosít exkluzív környezetet érdeklődő vendégeinek a verseny rendező Lovas és Szabadidőközpont Kft. A VIP szektor szolgáltatás részletei az alábbiakban találhatók.

Itthon bizonyított Fazekas István

on hétfő, 08 április 2019. Posted in Események, Versenyek

Regionális, felkészítő díjugrató versenyt rendeztek a Hirling József Lovasparkban vasárnap. Ezzel kezdetét vette a lovas szabadtéri versenyszezon Kiskunhalason. Az ország számos pontjáról jöttek kipróbálni a lovaspark adta környezetet, hiszen sok nagy díjugrató esemény helyszíne lesz városunk. A hazaiak is jól szerepeltek. Fazekas István Félix nyergében lett első a nap legnehezebb számában, de több helyi sikernek is örülhettek a lovas barátok. Még több kép itt!