Remek fedeles szezon start

on szombat, 14 november 2020. Posted in Versenyek

Megkezdődött a fedett pályás szezon a lovassportban. Díjugrató Felkészítő és Országos Minősítő Versenyt rendeztek Balatonvilágoson november 6 és 8-a között. A három napos megméretésen két kiskunhalasi klub is versenyzett lovakkal, lovasokkal. A halasi díjugratók három számban is győzelmet szereztek lovaikkal.

Vizsgával és régiós versennyel zárult a szezon

on szerda, 28 október 2020. Posted in Bemelegítő pálya

Október 24-én, szombaton rajtengedély vizsgát tartottak a Hirling József Lovasparkban. Az ország szinte valamennyi lovas vidékéről érkeztek vizsgázók. Közülük sokan maradtak a vasárnapi, régiós díjugrató versenyre is a lovasparkban. A szabadtéri szezon ezzel a két eseménnyel zárult 2020-ban a kiskunhalasi lovasbázison.

OB aranyos lovastornászaink

on szombat, 14 november 2020. Posted in Versenyek

Kaposváron rendezték a Lovastorna Országos Bajnokságot november 7-én és 8-án. A Pannon Lovas Akadémia fedeles lovardájában a Kiskunhalasi Lovasbandérium Lovastorna Szakosztálya is nevezett és kiválóan szerepelt.

Európa Bajnokkal készülnek az OB-ra

on kedd, 27 október 2020. Posted in Események

Kétnapos felkészítő edzőtábor helyszíne volt csütörtök-péntek a Hirling József Lovaspark. A Kiskunhalasi Lovasbarndérium Egyesület Lovastorna Szakosztálya a nemzetközi bíró Bence- Kiss Krisztina és az Európa bajnok Bence Balázs segítségével készültek a két hét múlva sorra kerülő lovastona országos bajnokságra. A szakemberek szerint jó úton jár a halasi lovastorna.

2020 Popup Balloon