Lovas bálra készülünk

on csütörtök, 31 október 2019. Posted in EseményekBő két hónap múlva ünnepelnek a halasi lovas barátok és ennek a hagyományos lovas bállal adnak nyomatékot. Az elismerések átadásával egybekötött zenés táncos estet 2020 január 18-án a Sóstó Csárda lakodalmas házában rendezi a Lovas és Szabadidő Központ Kft. szervező csapata. Jegyek már kaphatók.

Bajnoki címmel záruló első év

on csütörtök, 10 október 2019. Posted in Versenyek

Jó egy évvel ezelőtt döntött úgy a Kiskunhalasi Lovasbandérium vezetése, hogy újraéleszti az egyébként a Hilring korszakban is létező lovastorna szakágat. A lovastorna szakág újrázása bő egy év után sok szép sikert és Kocsi Linett (címképen) jóvoltából országos bajnoki címet hozott.

Szezonzáró vizsgával, regionális versennyel

on hétfő, 28 október 2019. Posted in Versenyek

Október 26-án, szombaton rekordszámú - majd félszáz - résztvevővel tartottak rajtengedély vizsgát Kiskunhalason a Hirling József Lovasparkban. Vasárnap közülük sokan nyeregbe is szálltak az idei év utolsó halasi díjugrató szabadtéri megméretésén, a regionális és felkészítő versenyen, ahol szép pályák születtek.

Élversenyzők edzői szerepben

on hétfő, 30 szeptember 2019. Posted in Események


A szabadtéri szezon befejezéséhez közeledve is nagyüzemben működik a Hirling Lovaspark. A szabadtéri és a fedett lovardák is különböző edzéseknek, felkészüléseknek adtak helyszínt szombaton a bázison. Aktív élversenyzőktől vesznek leckéket a díjugratók, a lovastornászok pedig a jövő héten rendezendő országos bajnokságra gyakoroltak. Ezenközben a Kicsihuszár Tanoda is megtartotta soros foglalkozását.