Dupla Honfoglalás

on szerda, 12 június 2019.


Ahogy arra számítani lehetett telt ház fogadta a Nemzeti Lovas Színház június 8-i Honfoglalás című előadását Kiskunhalason a Hirling József Lovasparkban. A két felvonásos rockopera több mint két órán át szórakoztatta a majd ezres közönséget, a magyar embernek oly kedves történelmi témával, amelyben domináltak a lovas jelenetek.

Majd 300 start a regionális díjugratón

on kedd, 04 június 2019.

Közel háromszáz startot láthatott a Hirling József Lovasparkba kilátogató közönség az elmúlt két napon Kiskunhalason megrendezett regionális díjugrató versenyen. Születtek szép halasi eredmények. Kovácsné Vetró Adrienn Ravellel egy 105 cm-es pálya győztese lett. Szikora Bea (címképen) pedig kétszer is ezüstérmes helyezést ért el Nadlin F nevű lovával 120 cm-en.

Képzések a pünkösdi hétvégén

on szerda, 12 június 2019. Posted in Események


Hasznos szakmai képzések történtek az ünnepi hétvégén a Hirling József  Lovasparkban. A Magyar Lovas Szövetség Szabadidős Szakága támogatásával díjugrató, díjlovagló, lovastusa elméleti és gyakorlati képzéseket tartottak a bázison neves szakmai előadók, edzők. A célzott lovas felkészítések mellett sportpszichológus is előadást tartott a lovasbázison.

Honfoglalásra készülünk

on szerda, 29 máj. 2019. Posted in Események

Halas és a térség legjelentősebb lovas látványosságára készül a Hirling József Lovaspark. Június 8-án a Nemzeti Lovas Színház előadásában láthatja a közönség a Honfoglalás című rockoperát. A halasi lovasaréna lelátóiról óriási élménynek ígérkezik a Pintér Tibor vezette társulat történelmi előadása. Jegyek még kaphatók!