Egervári a veterán bajnok, Krizsán visszavonult

on csütörtök, 22 október 2020. Posted in Események

A Hirling József Lovaspark adott otthon a veteránok díjugrató bajnokságának október 17-én. A számot az idén elhunyt, és a bajnokság tavalyi, egyéni harmadik helyezettje, Weisengruber János emlékére rendezték. A szenior magyar bajnok, a Győrből érkezett Egervári Attila lett Chicago nevű lovával. Köszöntötték a versenyen a versenybíráskodástól visszavonuló olimpikont, Krizsán Jánost.

Bajnokünnep

on csütörtök, 24 szeptember 2020. Posted in Események

Egy héttel ezelőtt nem mindennapi győzelmet aratott Fazekas István Walter nevű lovával a Nemzeti Lovardában Budapesten. Utoljára negyedszázada volt egyéni felnőtt magyar bajnoka díjugratásban Kiskunhalasnak.

OB-ra várjuk az öregfiúkat

on hétfő, 12 október 2020. Posted in Versenyek

Ismét a Hirling József Lovaspark a házigazdája a veteránok díjugrató bajnokságának. Az utóbbi években rendre Kiskunhalas adott otthont a szenior magyar díjugratóknak. Ezúttal az október 17-18-án megrendezésre kerülő Kiskunhalasi Országos Minősítő Verseny keretében tartják meg a veterán bajnokságot. A számot az idén elhunyt és a bajnokság tavalyi, egyéni harmadik helyezett Weisengruber János emlékére rendezik. 

Fazekas történelmi győzelme

on péntek, 18 szeptember 2020. Posted in Versenyek

Négy napon át folytak Budapesten a Nemzeti Lovardában a Fiat Díjugrató Magyar Bajnokság versenyei, ahol a kiskunhalasi lovasok remekeltek. A legrangosabb siker Fazekas István nevéhez fűződik, aki a Hirling József Lovasparkban végzi mindennapos edzéseit. A halasi lovas győzelmével negyedszázad után lett ismét egyéni, felnőtt bajnoka díjugratásban Halasnak.

2020 Popup Balloon