Ódor Enikő a felnőtt régiós bajnok

on vasárnap, 22 szeptember 2019. Posted in Versenyek


Hat versenyszámot, ebből négy regionális döntőt rendeztek a Máchánszky Gyula Regionális Bajnokság második napján a Hirling József  Lovasparkban. Háromszor összevetésben dőltek el a bajnoki címek. A felnőtteknél Ódor Enikő Jason Statham-mal (címképen) győzött, századmásodpercekkel. Az amatőröknél halasi siker született Bölecz Virág Ráhel és Filibert nevű lova jóvoltából.

Csapat bronz, egyéni 4. hely az OB-n

on hétfő, 16 szeptember 2019. Posted in Versenyek


Eredményes országos döntőt zártak a szeptember 5-8 között Budapesten tartott Fiat Díjugrató Magyar Bajnokságon a halasi lovasok. A legnagyobb sikert Fazekas István Walter nevű lovával (címképen) érte el, aki a negyedik helyet szerezte meg. A csapatversenyek dobogós helyezéseiben több halasi lovas is érdekelt volt.

Busi Sándor Géniusszal az öregfiúk bajnok

on vasárnap, 22 szeptember 2019. Posted in VersenyekA Hirling József  Lovasparkban folyó Máchányszky Gyula Regionális Díjugrató Döntő első napján tartották a csúcsszámot, az Öregfiúk Magyar Bajnokságát. A döntőt összevetésben Busi Sándor nyerte Géniusz nevű lovával. A veterán csapatversenyt a Máchánszky Gyula régió együttese nyerte. A nap hét versenyszámából háromban kiskunhalasi lovas győzött.

OB bronzos díjugrató csapatunk

on vasárnap, 08 szeptember 2019. Posted in VersenyekCsütörtöktől Budapesten, a Nemzeti Lovardában rendezik négy napon át a Fiat Díjugrató Magyar Bajnokságot, amelyen eséllyel startol több halasi lovas is a győzelemért és a jó helyezésekért. A felnőtt csapatverseny véget ért és ha a címvédés nem is sikerült, azért egy kiváló dobogós helyezés összejött. A főleg halasiakból álló Bács-Kiskun Megyei csapat a harmadik helyen végzett.