Viharos győzelmek

on kedd, 09 június 2020. Posted in Versenyek


Három napon át folyt a Kiskunhalasi Országos Minősítő Díjugrató Verseny Kiskunhalason az elmúlt hétvégén. Ezúttal már közönség biztatása mellett szálltak nyeregbe az ország legjobb lovasai a Hirling József Lovasparkban. A füves arénát is kipróbálták a lovasok. A legrangosabb, 140 cm-es vasárnapi számban, holtversenyben hat első helyezés született a hirtelen jött égszakadás és jégeső miatt.

Jó rendezés, halasi sikerek a minősítőn

on kedd, 02 június 2020. Posted in Versenyek


Beindult a lovas élet az országban és Kiskunhalason is. A majd három hónapos  pandémiás kényszerszünet után Országos Minősítő Díjugrató Versenynek adott helyszínt a Hirling József  Lovaspark a hétvégén. A filces pályán rendezett megméretés zárt kapuk mögött, nézők nélkül történt ugyan, de a sportolók összemérhették tudásukat és a három nap során 32 versenyszámban közel négyszáz startot teljesítettek.

Nyitott kapuk szabályokkal

on szombat, 06 június 2020. Posted in Események, Versenyek


Május végétől rendszeresen díjugrató és egyéb lovas versenyekkel üzemel a Lovas és Szabadidő Központ Kiskunhalason. A három hónapos járványügyi kényszerpihenő után újra díjugrató versenyeknek ad helyszínt a Hirling József Lovaspark. Június 2-tól már nézők is beléphetnek a bázis területére, de a látogatókat távolságtartásra kéri – tudatta a lovaspark üzemeltetője. 

Halasi elnök a Lovastorna Szakágban

on kedd, 02 június 2020. Posted in Események


A  múlt hétvégén  folyó Országos Minősítő Díjugrató Versenyen értesült szerkesztőségünk arról, hogy Rózsahegyi  Róbertet a Lovastorna  Szakág  közelmúltban történt rendkívüli közgyűlésén az országos szervezet  elnökévé választották. A vezető tisztséget az elkövetkezendő négy évben a halasi lovas szakember látja el.

2020 Popup Balloon