Jól mentek lovasaink Kaposváron

on kedd, 19 november 2019.

Kaposváron rendeztek háromnapos kiemelt fedett pályás díjugrató versenyt a múlt hétvégén. Kiskunhalasról a Határőr Dózsa SE sportolói Fazekas István és Karádi Ármin több lóval is startoltak. A fedeles szezon elején érmeket szereztek és jó helyezéseket értek el.

Lovastorna évadzáró

on csütörtök, 14 november 2019. Posted in Fedeles Lovarda


November 2-án záró lovastorna versenyt rendezett a Kiskunhalasi Lovasbandérium Se Lovastornaszakosztálya  a Hirling József Lovapark fedeles lovardájában. A háziverseny jó hangulatú záróeseménye volt a bő egy éve alakult szakosztály fiatal sportolóinak.

Elnökségi nyilatkozatok

on vasárnap, 17 november 2019. Posted in Események

Kétnapos szakmai megbeszélést tartott a Magyar Lovassport Szövetség Díjugrató Szakág elnöksége a Kiskunhalas közelében található Pirtó Lovasfogadóban. A Díjugrató Szakág elnöke, Szotyori Nagy Kristóf és az elnökségi tag Juhász Tibor nyilatkozatait olvashatják az alábbiakban.

Lovas bálra készülünk

on csütörtök, 31 október 2019. Posted in EseményekBő két hónap múlva ünnepelnek a halasi lovas barátok és ennek a hagyományos lovas bállal adnak nyomatékot. Az elismerések átadásával egybekötött zenés táncos estet 2020 január 18-án a Sóstó Csárda lakodalmas házában rendezi a Lovas és Szabadidő Központ Kft. szervező csapata. Jegyek már kaphatók.