Kikapcsoló, énekes, tüzes Fúvós Galopp

on kedd, 27 augusztus 2019. Posted in Események


Egész napos családi, szabadidős programnak adott otthont szombaton a Hirling Józsf Lovaspark. Az érdeklődő közönség kedvére válogathatott a kézműves és játékos foglalkozások között. Este színes, zenés, táncos előadássor zárta a rendezvényt.

Jármy Vincéé a 145, hétfőn GP-k

on vasárnap, 18 augusztus 2019. Posted in Füves versenypálya


Hét versenyszám várt vasárnap, az  Országos Minősítő Díjugrató Verseny és GP III. Forduló (OMGP) harmadik  napján a lovasokra. A nap számát, a 145 cm-es nyitott, GP kvalifikációt egy összeszokott páros, Jármy Vince JB Koronaőrrel nyerte meg. A tegnapi győztes ifj. Szabó Gábor, Lord Classic-kal ezúttal második. A hazai szurkolókat Füzér Gábor (Je T'aime) nyergében. A nap összefoglalása a továbbiakban olvasható.

Piroska Flórával nyerte a Kiskunhalas GP-t

on csütörtök, 22 augusztus 2019. Posted in Füves versenypálya


A Kiskunhalasi Országos Minősítő Díjugrató Verseny és GP III. Forduló (OMGP) negyedik  napján hat versenyszámban döntöttek a helyezésekről. Ebből négy GP körben versenyeztek a lovasok. A felnőtt, Kiskunhalas GP-t Piroska Zoltán Flórával (címképen, fotó Hajdu Kirsztina) nyerte. Az összetett GP-t magasan hozta első helyen, a tavalyi magyar bajnok ifj. Szabó Gábor, második lett ifj Máté István, a harmadik Füzér Gábor.

Ifj. Szabó Gábor és Lord Classic jó formában

on szombat, 17 augusztus 2019. Posted in Füves versenypálya


Ideális körülmények között, szép pályákat láthatott a Hirling Lovaspark közönsége az országos minősítő díjugrató verseny szombati versenynapján. A felnőtteknél a nap legnehezebb, GP kvalifikációs számát a végső győzelemre legesélyesebb lovas, ifj. Szabó Gábor, Lord Classic-kal nyerte (címképen). Két halasi éremnek is tapsolhattak a halasi lovas barátok a nap során.