Régiós családi nap házigazdái voltunk

on szerda, 30 június 2021. Posted in Események

Közel négyszáz vendég érkezett a Nagycsaládosok Országos Egyesülete, Al-Duna Régiós rendezvényére Kiskunhalasra, a Hirling József Lovasparkba szombaton. A négy megyét összefogó szervezet helyi rendezője, a Fészekrakó Egyesület egész napos szabadidős, szórakoztató családi rendezvényt varázsolt önkéntes segítőivel a lovasparkba.

Lovasaink városi sportdíjai

on kedd, 15 június 2021. Posted in Események


A városháza dísztermében Fülöp Róbert polgármester és Kuris István László alpolgármester adták át a 2020. évi sportdíjakat június 4-én. A megjelent hét sportág képviselői közül a lovas barátok több a lovapssporttal kapcsolatos díjazottnak örülhettek.

Kincsem bemutatók

on szerda, 30 június 2021. Posted in Események


A városvezetésnek, a képviselőknek és a meghívott vendégeknek bemutatták az elkészült Kincsem Házat péntek késő délután a Hirling Lovasparkban. A meghívottak és a sajtó bepillantást nyert az új létesítmény lehetőségeibe. Az épület bemutatót követően a lovasparkban a Kincsem című zenés-dalos feldolgozást láthatta az érdeklődő közönség a Nemzeti Lovas Színház előadásában.

Pünkösdi király Fazekas István

on hétfő, 24 máj. 2021. Posted in Bemelegítő pálya

Harmincnégy versenyszámot, kétszáznegyvenhét startot láthatott a közönség a pünkösdi hétvégén, Kiskunhalason a Hirling József Lovasparkban, ahol háromnapos országos minősítő és felkészítő versenyt rendeztek. Az idén először látogathatták nézők a sporteseményt és sokan éltek a lehetőséggel, még ha bizonyos járványügyi korlátozó szabályozások alá is esett a belépés. Jellemzően helyi sikerek születtek a díjugrató eseményen. A hazai lovas Fazekas István hat győzelmet ért el.

2021