Military válogatottak a fedelesben

on szerda, 30 január 2019. Posted in Fedeles Lovarda

Mozgalmas lovas szakmai napokat élt át a Hirling József Lovaspark január végén. A magyar lovastusa utánpótlás a Talent Program keretében három napon át edzőtáborozott a kiskunhalasi bázison.

Programdús 2019

on szombat, 12 január 2019. Posted in Események

A részben megújult és további fejlesztésekre váró Hirling József Lovaspark sokoldalú műsorral várja a látogatókat az új esztendőben. Bár jellemzően lovasélet folyik a bázison számos a szabadidős elfoglaltság széles skáláját felvonultató programokkal tűzdelte teli éves naptári tervét a Lovas és Szabadidő Központ Kft. stábja. 2019-ben lovas és nem lovas is megtalálja a számításait a Kiskunhalas Fazekas Mihály utca 1. szám alatti komplexum területén.

Disznóvágás, tanoda és edzés

on szombat, 19 január 2019. Posted in Események

Sűrű program várta a lovasokat, lovas barátokat 2019 harmadik hetében. Több mint százan jöttek össze a lovasparkban január 19-én. Az alaphangulatot a disznóvágás adta meg. Persze a lovas élet sem állt meg eközben, sőt. A kicsishuszár tanoda első ez évi foglalkozását tartották meg a bandérium oktatói. Füzér Gábor pedig 2 két napos edzőtábort szervezett a fedeles lovardában.

Óév búcsúztató koccintással

on hétfő, 07 január 2019. Posted in Események

Több mint ötvenen találkoztak december 31-én délelőtt a Hirling József Lovaspark Nyereg klubja előtt, hogy egy pezsgős koccintással intsenek búcsút az óévnek. A tizenegy órakor kezdődött eseményen felnőtt, fiatal és gyermek lovasok vettek részt. Rózsahegyi Róbert a lovaspark telepvezetője mondott rövid köszöntőt és kívánt mindenkinek boldog új évet.