Kicsihuszárok napja

on vasárnap, 03 február 2019. Posted in Események

Gyermeknyüzsgés jellemezte szombaton délelőtt a Hilring József Lovasparkot. Az ide második Kicsihuszár Tanoda vizsgájára érkeztek az apróságok, sokukkal szüleik is. A nap elméleti és gyakorlati vizsgákkal telt. Négyen az ezüst patkó minősítést vehették át oklevél kíséretében a Kiskunhalasi Lovasbandérium vizsgáztatóitól, de sokan már az arany patkó fokozat megszerzéséért érkeztek.

Military válogatottak a fedelesben

on szerda, 30 január 2019. Posted in Fedeles Lovarda

Mozgalmas lovas szakmai napokat élt át a Hirling József Lovaspark január végén. A magyar lovastusa utánpótlás a Talent Program keretében három napon át edzőtáborozott a kiskunhalasi bázison.

Halas lovas főváros

on szerda, 30 január 2019. Posted in Események

Kiskunhalas magyarországi lovas fővárosként szerepelt a múlt hét szombaton. Három szakág, a szabadidős lovasok, a lovastusázók és a díjugratók is a Hirling lovasparkban tartották országos közgyűlésüket. Az értékelések és tervek ismertetése mellett halasi személyek is jutalmat kaptak. Este lovasbál zárta gyűléseket rendeztek a Sóstó csárdában, ahol szintén elismerések átadására került sor.

Disznóvágás, tanoda és edzés

on szombat, 19 január 2019. Posted in Események

Sűrű program várta a lovasokat, lovas barátokat 2019 harmadik hetében. Több mint százan jöttek össze a lovasparkban január 19-én. Az alaphangulatot a disznóvágás adta meg. Persze a lovas élet sem állt meg eközben, sőt. A kicsishuszár tanoda első ez évi foglalkozását tartották meg a bandérium oktatói. Füzér Gábor pedig 2 két napos edzőtábort szervezett a fedeles lovardában.