Az év sportolói között domináltak lovasaink

on hétfő, 04 március 2019. Posted in Események


Kiskunhalason ünnepélyes körülmények között, a Thorma János Múzeumban adták át az idei sportdíjakat az arra méltó versenyzőknek, edzőknek, támogatóknak. 2018-as teljesítményük alapján számos sportág eredményes sportolói részesültek elismerésben, akik között lovasok is díjat vettek át. A díjazott halasi díjugratók részben vagy egész évben a Hirling Lovasparkban készültek.

Az év női sportolója Kiskunhalason Weinhardt Virág díjugrató lovas, a férfi sportolója pedig Fazekas István díjugrató lovas lett. Az év felnőtt csapatának járó elismerést az országos bajnokságot nyerő lovascsapat Weinhardt Virág, Fazekas István, Füzér Gábor, Füzér Flóra vették át Bányai Gábor országgyűlési képviselőtől.

Fazekas István (Határőr Dózsa SE) állandó felkészülési bázisa a Hirling József Lovaspark. Weinhardt Virág, Füzér Gábor és Füzér Flóra, a Kiskunhalasi LTSE lovasai elsősorban a saját lovardáikban készülnek, de számtalan esetben érkeznek gyakorolni vagy speciális edzés munkát végezni a lovaspark létesítmény komplexumába. A kiskunhalasi aréna versenyein pedig szinte kivétel nélkül nyeregbe szállnak. A lovaspark vezetése és munkatársai nevében gratulálunk a díjazott lovasoknak és további szép sikereket kívánunk részükre!

Szöveg: Kovács Iván, képek: halasmedia.hu