Befogadó és önálló Lovaspark

on szombat, 01 december 2018.

VIP és rendezvény helyszín

A Hirling József Lovasparkot a köztudatban arról ismerik, hogy ott lovak tartásával, lovas edzéssel foglalkoznak, valamint versenyeket tartanak. A jelenlegi üzemeltetők azonban új arculatot is szeretne adni a hatalmas létesítménynek. Nem csak lovas, hanem más, színes programokkal szeretnék megtölteni, ahová a város és térség különböző érdeklődésű vendégeit várják. 
Ehhez azonban szükség volt arra - a már megvalósult illetve folyamatban lévő fejlesztésékre, amik lehetővé teszik ezek lebonyolítását. Kulturált, parkosított környezet, hatalmas parkolók, rendezvényház, mind-mind ezt a célt szolgálják.
A jövő évbe tervezett programok között a teljesség igény nélkül találhatunk az iskolák, óvodák számára tartandó Télűző napot, a felnőtteknek Borkóstolót, zenés esteket, nyáron Lovas Színházat, de lesz Lovasok napja, ami nem csak a lovakról szól majd.
Újdonság lesz Halason a napjainkban oly népszerű szabadulószoba, kincskereső játék mintájára meghirdetett program, "Az Aranypatkó nyomában", amire nem csak az iskolások, hanem amatőr csoportok is jelentkezhetnek.
A saját szervezésű események mellett a Lovaspark nyitott az intézmények, civil szervezetek cégek, családok igényeit is kiszolgálni a helyiségek, helyek bérbe adásával. A rendezvényház két terme alkalmas konferenciára, előadásra, évzáróra, családi zsúrra, osztálytalálkozóra, de akár szabadidős edzésekre is.

Mindezekről képek a videóban ide kattintva!