Csúcs esküvői helyszín a lovaspark

on szombat, 10 augusztus 2019. Posted in Események


A térség legnagyobb befogadóképességű zárt esküvői rendezvény helyszín lehetősége a Hirling József Lovaspark, amely augusztus 2-án jelesre vizsgázott. Több mint 200 vendég ellátása, szórakoztatása valósult meg Nóra és Csanád különleges vintage atmoszférában.


Augusztus 2-án volt a lovasparkunk premierje, mint esküvő szertartás és lakodalmas helyszínként kiválóan alkalmas rendezvényterület. A lovaspark több hektáros bázisán fedett és nyitott területek állnak rendelkezésre az évszakoknak és időjárási viszonyoknak megfelelően megtartandó nagy létszámú családi, baráti vagy vállalati rendezvények számára.

Ezúttal a fedett lovarda esküvőnek és lakodalomnak megfelelő átalakítása valósult meg. A berendezés stílusa az igényekhez alakítható. A mellékelt képgaléria egy vidéki vintage major hangulatát idézte. Az esküvői szertartás exkluzív lehetősége a lovasaréna zöld gyepén sajátos atmoszférát teremt a lelátók előtt.

A vendégek kulturált és zárt, biztonságos parkoló rendszert kapnak a bázison.  Fontos megjegyzésünk, hogy lovaspark a helyszínt biztosítja bérleti díj ellenében. A helyszín berendezésének kivitelezése költsége, ügyintézése a megrendelőt terheli. Az elérhetőségeinkhez katt ide! Várjuk az újabb párokat szeretettel! A képgalériához katt ide és jó böngészést kívánunk!