GP győztes legenda edzése Mikulásra

on vasárnap, 08 december 2019. Posted in Fedeles Lovarda


Mikulásajándék a Lovas és Szabadidő Központ és Kiskunhalasi Lovasbandérium részéről a Hirling Lovaspark lovasainak. Rezgő Zoltán, az idei május 1-jén tartott CSI** Kiskunhalasi Nemzetközi Díjugrató Lovasverseny nagydíj győztese tartott edzőtábort lovasbázisunkon az érdeklődőknek.

A Hirling József Lovaspark szervező csapata fontosnak tartja a lovasok sokoldalú képzését, ezért az állandó edzői stábja mellet országosan és nemzetközileg eredményes, még aktív lovasokat is felkér tréningek tartására. Ebbe a sorba illeszkedik az idei Grand Prix győztes Rezgő Zoltán, akit a halasi lovasbarátok jól ismerhetnek.


Rezgő Zoltán egy kicsit hazajár városunkba versenyezni, mert már 1991-ben is nagydíjat nyert az akkori május elsejei nemzetközi lovasversenyünkön. Az idehaza és külföldön is rendkívül eredményes Rezgő Zoltán nagy tapasztalattal bír, amit örömmel ad át a fiataloknak. Ez történt pénteken reggeltől-estig hat csoportban, összesen huszonnégy lovas esetében a fedeles lovardában.


Rezgő Zoltán az alapokkal ismerkedőktől kezdve a haladókig több csoportban, a szinteknek megfelelő edzéseket vezényelt le. A gyakorlatias edzésvezetésének nagy sikere volt. Katt ide a galériához!


2020 Popup Balloon