Huszártanodába jön a Mikulás

on hétfő, 26 november 2018.

A novemberi és a decemberi tanoda összevontan kerül megrendezésre, ezért a szervezők délelőtt és délután is várják az érdeklődő gyermekeket és felnőtteket a Hirling József Lovasparkba

Délelőtti program:
Akár egy tanodában, akár a huszárok életében, mindig eljön a vizsgák ideje. A Bandérium olyan vizsgarendszert dolgozott ki, mellyel lépésről lépésre lemérhetjük a kicsihuszárok felkészültségét. December másodikán 9 és 10 óra között felkészítő foglalkozást tartanak, majd 10 órától kezdve az első vizsgát rendezik meg. A Kicsihuszárok az ezüst-patkó fokozatért adhatnak számot tudásukról.

Eközben fél 12-ig tanodai foglalkozásokkal és a Karácsonyi ünnepkör kapcsán kézműveskedéssel várnak mindenkit szeretettel!

Az ebédszünetet követően:
14-17 óráig a megszokott programokkal folytatódik a tanoda. Lovaglással, jó idő esetén lovaskocsikázással, továbbá kürtőskalács-sütéssel várnak mindenkit!

A Tanodai részvétel és a délelőtti vizsga ingyenes! Regisztráció nem szükséges.

A Lovas Mikulás úgy látszik jó lóra tett idén, hiszen megüzente, hogy már december másodikán 17.30-ra érkezik hozzánk!

Viszont a segítségünket kérte, hogy felkészülhessen, pontosan kit talál a lovardában. Ehhez kérik a jelentkezéseket, a gyermeket bemutató pár sorral együtt november 29-ig, az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre megküldeni, vagy Rózsahegyi Róbertnél (a Mikulás helyi megbízottjánál) leadni!