Lovatornászaink Sóskúton bizonyítottak

on hétfő, 20 máj. 2019. Posted in Versenyek

A Kiskunhalasi Lovasbandérium  Egyesület lovastorna alig egy éves szakosztálya újra eredményesen képviselte a Hirling József Lovasparkot és városunkat. Rózsahegyi Róbert, a Kiskunhalasi Lovasbandérium Egyesület elnöke elégedetten beszélt a május 18-án, Sóskúton rendezett lovastorna verseny halasi sikereiről.

 

Sóskúton versenyzett szombaton az ország lovastornász mezőny színe-java - közölte Rózsehegyi Róbert. A népes mezőnyben a kiskunhalasi lovastorna csapat három kategóriában nevezett. Rékasi Dorka az "ALE" kategóriában indult egyedüliként halasi színekben, a kötelező gyakorlat után az élre állt és csodálatos kűrjével megerősítette pozícióját és első helyezettként végzett - mondta az elnök.

Mező Molli "AME1" kategóriában szintén egyedül képviselte a mezőnyben a bandériumott. A sóskúti versenyt az ötödik helyen zárta. Az "AME2" kategóriában több fiatal sportolónknak szurkolhattunk. Ebben a versenyben újra dobogónak örülhettünk, mert Ábrahám Zselyke harmadik helyezett illetve Gillich Bori negyedik helyezett lett. Szintén az "AME2" kategóriában indult és szépen teljesített még Török Réka (9. hely), Lengyel Janka (10. hely), Zsebedics Boróka (12. hely) és Vancsura Ilona (13. hely). A tornász csapat másik fele sem tétlenkedett, hiszen a bandérium ingyenes programján segítettek az érdeklődő gyerekeknek belekóstolni a lovastornába és a huszáréletbe - zárta tájékoztatóját Rózsahegyi Róbert.

Fotók: Kiskunhalasi Lovasbandérium