Megint örömet szereztek lovastornászaink

on vasárnap, 14 április 2019. Posted in Versenyek

Több kategóriában is helytálltak a Kiskunhalasi Lovasbandérium Egyesület lovastorna versenyzői a hétvégén Kaposváron rendezett Tavasz Kupán. Műlovon és lovon is neveztek a halasi lovastronászok és az érmek mellett értékes pontszerző helyeket is begyűjtöttek.

Kétnapos lovastorna versenynek adott helyszínt a Kaposvári Lovasakadémia a hétvégén. A nyolc csapatból álló mezőnyben közel hetven induló mutatta be gyakorlatait. A nem rég alakult, de egyre jobb eredményeket elérő Kiskunhalasi Lovasbandérium Egyesület lovastornacsapat tizenhárom sportolóval vett részt a versenyen.

A kategóriákat, amelyben kiskunhalasi érdekeltségű versenyző lépett fel a szakértő zsűri előtt szombaton rendezték. A halasi lovastornászok szépen kidolgozott, jó eredményre esélyes bemutatókat adtak elő. Egy különleges díj is kosztásra került, ami épp egy halasi sportolót érintett. Vancsura Ilona, a mezőny legfiatalabb versenyzőjének járó elismerést kapott. A bandérium lovastornászainak felkészítését Ács Alexandra, Benke Anita és Veimpert Nikolett edzők végezték.


A kiskunhalasi helyezések:

Amatőr 1-es kategória

1. hely, Mező Molli
3. hely, Karaszi Judit
4. hely, Juhász Csenge
5. hely, Béressy Réka
6. hely, Török Réka

Amatőr 2-es kategória:

5. hely, Gillich Bori
6. hely, Zsebedics Boróka
7. hely, Ábrahám Zselyke
8. hely, Lengyel Janka
9. hely, Vancsura Ilona

Amatőr lovas kategória

2. hely, Kocsis Linett
3. hely, Bédi Anna Luca
4. hely, Rékasi Dorka

Képek: Kiskunhalasi Lovasbandérium