Military válogatottak a fedelesben

on szerda, 30 január 2019. Posted in Fedeles Lovarda

Mozgalmas lovas szakmai napokat élt át a Hirling József Lovaspark január végén. A magyar lovastusa utánpótlás a Talent Program keretében három napon át edzőtáborozott a kiskunhalasi bázison.

Gyorsan felpörgött az élet mindjárt az év elején a Hirling József Lovasparkban. Háromnapos összetartáson, a fedeles lovardában tartottak edzéseket a magyar utánpótlás lovastusázók. A talent program keretében Sós Attila szövetségi kapitány vezetésével ugró és idomító munka folyt a fedeles lovardában. A lovastusa szakág ifjúsági és junior korú sportolóinak felkészülési munkáját segítette Sós Attila mellett Széplaki Pál mesteredző, olimpikon és Tuska Pál, a szakág elnökségi tagja, olimpikon.

A kapitány elmondta, hogy az év során több hasonló háromnapos  felkészülés terveztek a lovastusázók, amelynek első idei állomása Kiskunhalas, ahol ideális körülmények fogadják a sportolókat és lovaikat az ugró és idomító munkához. Érdekesség, hogy az edzéseket tartó Széplaki Pál aznap este vehette át a kiskunhalasi lovasbálon a Hirling József éleműdíjat. Az eseményről bővebben ide kattintva olvashatnak. Az edzéseken készült képgalériához katt ide!