OB bronzos díjugrató csapatunk

on vasárnap, 08 szeptember 2019. Posted in VersenyekCsütörtöktől Budapesten, a Nemzeti Lovardában rendezik négy napon át a Fiat Díjugrató Magyar Bajnokságot, amelyen eséllyel startol több halasi lovas is a győzelemért és a jó helyezésekért. A felnőtt csapatverseny véget ért és ha a címvédés nem is sikerült, azért egy kiváló dobogós helyezés összejött. A főleg halasiakból álló Bács-Kiskun Megyei csapat a harmadik helyen végzett.

Egy éve a tisztán halasi sportolókból álló Bács-Kiskun Megye csapata magyar bajnok lett a Fiat OB-n (Weinhardt Virág, Chiclana, Fazekas István, Walter, Füzér Gábor, J'Taime és Füzér Flóra, Jethro, csapatvezető: Béressy Krisztián). A megyei csapatban az idén kis változás történt. Egy kecskeméti, de korábban halasi színekben is versenyző lovas, Horváth Balázs (PM Chaccera, Airvent LK)  került Füzér Flóra helyére, akinek nem állt rendelkezésre megfelelő ló az OB szinthez az idén.


Az új Bács-Kiskun Megyei díjugrató csapat (Weinhardt Virág, Kiskunhalasi LTSE, Equest Cha-cha, Fazekas István, Határőr Dózsa SE, Walter, Füzér Gábor, Kiskunhalasi LTSE, J'Taime, Horváth Balázs Airvent LK, PM Chaccera, csapatvezető: Nagy Antal) a magyar bajnoki harmadik helyet szerezte meg a pénteki csapat fináléban. A csapat sokat készült és versenyzett a Hirling József  Lovasparkban, így részben saját együttesünknek tekintjük a négyest.

Szöveg: Kovács Iván, képek: Hajdu Krisztina

2020 Popup Balloon