Fazekas és Walter sikere

on szerda, 04 december 2019. Posted in Események, Versenyek


Fazekas István, a Hirling József  Lovasparkban készülő díjugrató újabb komoly nemzetközi sikert ért el Walter nevű lovával. A Határőr Dózsa SE igazolt lovasa a hétvégi Budapest Papp László Sportarénában rendezett CSI2* díjugrató nemzetközi  lovasverseny vasárnapi  nagydíjában az ötödik helyezést szerezte meg.

A háromnapos versenysorozat fináléjában vasárnap négy lovas került az összevetésbe a 145 cm-es akadályokból álló nagydíjban. A győztesnek járó 7 000 eurót az osztrák Peter Englbrecht nyerte, aki az összevetést gyors hibátlannal teljesítette Ultimusszal. A cseh Natalie Rouckováé lett a második hely Getway-jel. Legjobb magyarként harmadik helyen Faluhelyi Ádám (Filigra) zárt. A képen alul Fazekas István Walter nyergében veszi át díját Schlezák Melindától, a versenybíróság elnökétől.

Az alappályán verőhiba nélkül, de egy pont időhibával ért körbe a Kiskunhalasi Fazekas István Walter-ral, a 2008-as születésű szürke herélttel. Fazekas István az idei, rendkívül eredményes szabadtéri szezon ja után Walternek több hónapos pihenőt biztosított. Ezt a pihenőt egy magas színvonalú nemzetközi verseny erejéig szakította meg a páros, az eredmény láttán nagyszerű végkimenetellel. A 2020-as versenynaptárban a kiskunhalasi május 1-i lovasversenyt szintén CSI2* nemzetközi minősítéssel rendezi meg a Hirling józsef Lovaspark szervező csapata .

Fotók: Budapest Horse Show

2020 Popup Balloon