Színesedik a Lovaspark

on hétfő, 15 október 2018.

Már nem csak lovas programok láthatók a Hirling József Lovasparkban. Vasárnap délután kutyás bemutató, erős emberek versenye és koncert várta az érdeklődőket. A lovasbázis üzemeltetője, a Lovas és Szabadidőközpont Kft. mostantól a lovassportok mellett a város lakosságának és a más érdeklődőknek is biztosít szabadidős programokat. 

A Szentesi Wikfild K9 kutyaképző csapata látványos fegyelmező gyakorlatai a csibészelés, a szituációs elemek nagy tetszést arattak a kilátogató közönség körében. A kutyabemutatót látványos és izgalmas verseny, erős emberek versenye követte, ahol öt versenyszámban mérték össze tudásukat az erős férfiak. Nyolcan vágtak neki a küzdelmeknek, amelyek között. Az indulók között egy harminckét éves kiskunhalasi fiatalember, Locskai József az első versenyszámtól kezdve biztató eredményeket ért el és a végső siker sem maradt el, mert meggyőző fölénnyel nyert. Mint elmondta számított a sikerre és nagyon készült a halasi eseményre.  

Az eseményt a makói  Hangovers and the Sober nevű rock zenét játszó csapat zárta. A fiatal, tehetséges és formáció lelkesen és igényesen játszotta el a repertoárjuk rock, hard-rock és punk számait.