Válogatott lovastornásszal erősödtünk

on péntek, 24 máj. 2019. Posted in Események

A Kiskunhalasi Lovasbandérium Egyesület lovastorna szakosztálya új taggal bővült. A biatorbágyi székhelyű klubtól, a Viadukt Lovas SE-től igazolt Kiskunhalasra Dabat Isabella, a szakág ifjúsági válogatottjának egyik tagja. Isabella már halasi sportolóként vehet részt a közelgő világbajnokságon.

Dabat Isabella számára a május eddig aranyat ért, hiszen Budapesten a nemzetközi lovastorna versenyen kimagasló pontszámmal állhatott a dobogó tetejére, múlt héten pedig Sóskúton nyert kategóriájában - jelentette ki Rózsahegyi Róbert, az egyesületi vezetője. A két győzelem számára egy nagy utazást jelenthet, hiszen eredményeivel minősült az idén nyáron megrendezésre kerülő világbajnokságra.

Isabella rendszeresen edzett korábban is a kiskunhalasi lovastornászokkal, akik rengeteget tanulhattak tőle. Az igazán jó együttműködés most új szintre emelkedett. Dabat Isabella és a Kiskunhalasi Lovasbandérium is profitálhat az átigazolással. Nincs még egy éves a halasi lovastorna szakosztály és már világbajnokságra készülhet egy tagunk. Remélem ez lendületet ad mindnyájunknak! Komoly feladat vár rá, amihez igyekszünk minden segítséget megadni. Számunkra is magasra tette a lécet. A célunk az, hogy saját nevelésű fiatal versenyzőink is Isabellához hasonló gyűjtsék az aranyérmeket - mondta a bandérium elnöke.

Címkép forrás: Dabat Isabella