Díszelgő csapatunk helytáll

on vasárnap, 19 március 2023. Posted in Események

Kiskunhalas város ünnepi rendezvényeinek szerves részei az emlékhelyeken díszelgő egyenruhások. A halasi emlékező események, ünnepek hangulatát az élő zenei háttér közben a díszelgő katonákkal tesszük tekintélyesebbé, emelkedettebbé. A Kiskunhalasi Lovasbandérium minden városi ünnepségen része a díszelgő egyenruhás háttérnek.

Versenybíró képzés a lovasparkban

on szerda, 22 február 2023. Posted in Események


Országos díjugrató bíró továbbképzést tartottak február 21-én, Kiskunhalason a Hirling József Lovaspark rendezvényházában. A szabályok többsége változatlan és helytálló, de mindig akad újdonság. A szintfelméréssel egybekötött halasi oktatáson az április 1.-től érvényben lévő díjugrató szabályzatot, valamint a nemzetközi szabályváltozásokat ismertették a résztvevőkkel.

Felkészítettük a pályáinkat

on vasárnap, 05 március 2023. Posted in Események

Komoly felújító és pályakarbantartó munkákat végeznek a Hirling Lovaspark verseny és melegítő pályáin. A szabadtéri szezon hamarosan kezdetét veszi a halasi lovasbázison, ahol kiváló körülményeket teremtenek a lovak és lovasok számára, amely a nézők szórakozását szolgálja. A füves arénában pedig egy hazánkban újdonságnak számító, úgynevezett grassmaster versenysorozatot indítanak el.

Szakági gyűlésnek adtunk otthont

on vasárnap, 19 február 2023. Posted in Események

Február 14-én, kedden a Díjugrató Szakág gyűlésének helyszínét adta a Hirling József Lovaspark. A Kincsem Házban tartott fórumon az elmúlt évet értékelő napirendek szerepeltek, és a 2023-as szakmai, pénzügyi tervek elhangzottak el. A szakági gyűlésen díjazások, megemlékezések és kerekévfordulós születésnapi köszöntésekre is sor került.

2021