Busi Sándor mesterhármasa

on szombat, 15 április 2023. Posted in Versenyek


Vasárnap ért véget az április 7 és 9 között Kiskunhalason megrendezésre került országos minősítő díjugrató verseny a Hirling József Lovasparkban. Füves és textiles versenypályákon mérték össze tudásukat az ország minden tájáról érkezett lovasok. Összesen 29 versenyszámot rendeztek meg a húsvéti díjugrató versenyen és 535 startot regisztráltak a versenyirodában. A legeredményesebb lovas Busi Sándor (Equest-Sport LC) volt, de szép halasi sikerek is születtek.

Nagy bajnoktól tanulnak a lovasparkban

on péntek, 07 április 2023. Posted in Események

Kétnapos edzőtáborban vettek részt a Hirling József Lovasparkban a díjugratók. Rezgő Zoltán Kiskunhalason többször volt a nemzetközi díjugrató lovasversenyünk grand prix győztese. Tőle tanultak a halasi sportolók most és fognak rendszeresen a jövőben is – mondta el Rózsahegyi Róbert a Kiskunhalasi Lovasbandérium SE elnöke, a lovaspark telepvezetője.

220 start nagypénteken

on péntek, 07 április 2023. Posted in Bemelegítő pálya

Április 7-9 között országos minősítő díjugrató verseny rendezésével vette kezdetét a szabadtéri lovas szezon a Hirling József Lovasparkban. Ma, pénteken reggel fél nyolctól kezdték a köröket a lovasok a filces pályán, délután már a füves aréna talaján galoppoztak és ugrattak a lovasok. A versenysorozat szombaton és vasárnap folytatódik, a lovasparkba ingyenes a belépés.

Jó úton, félúton

on vasárnap, 26 március 2023. Posted in Események

Barátságtalan, esős, szeles, helyenként viharos időben, mégis jó hangulatban folyta szombaton a Hirling József Lovasparkban rendezett II. Félúton Fesztivál. A halászléfőző mestereket invitáló gasztro-kulturális eseményre 22 csapat nevezett és vitte zsűri elé a különböző módon elkészített étkeket. A főző rendezvényt zenés betét programokkal, családi rendezvényhelyszínekkel színesítették a szervezők, és persze jókedvű barátkozások jellemezték.

2021