Czékus Ricolával ismét bajnok

on csütörtök, 08 szeptember 2022. Posted in Események

Szilvásváradon, a múlt hétvégén folyt a Fiat Díjugrató Országos Bajnokság. A felnőtt OB csapatverseny harmadik helyén halasi lovasok is szerepeltek. A vasárnapi egyéni döntők során Füzér Zsófi a negyedik helyen végzett Chiara nevű lovával. Füzér Gábor (Kiskunhalasi LTSE) tanítványi közül bajnoki és érmes helyezések születtek. A felnőtteknél Fiat OB-t és a Fiat 500 Hybrid modellt Czékus Zoltán nyerte megismételve tavalyi győzelmét.

Döntők halasi bajnokokkal

on szerda, 24 augusztus 2022. Posted in Bemelegítő pálya

A megyei bajnoki döntőkkel zárult vasárnap az ünnepi regionális és felkészítő díjugrató verseny Kiskunhalason a Hirling József Lovasparkban. Az események nagy részét enyhe esőzés jellemezte, de ez nem befolyásolta a lovasokat abban, hogy bátran versenyezzenek. Öt kategóriában avattak megyei bajnokot, közülük többen kiskunhalasi lovasok vagy halasi kötődésűek voltak.

Jól mentek lovasaink a szabadidős versenyen

on csütörtök, 08 szeptember 2022. Posted in Bemelegítő pálya

Kiskunhalasi Lovasbandérium szervezésében, a Hirling József Lovasparkban rendezték meg szombaton a Horze Szabadidős Lovasverseny III. fordulóját, a döntőt. A megméretésen elsősorban a megyéből érkeztek versenyzők és a halasi szabadidős lovasok is szerencsét próbáltak. Hét versenyszámban 149 startot láthatott a közönség. A nap végén értékes díjazásban részesültek a helyezett lovasok.

Show és megyei elődöntők

on szerda, 24 augusztus 2022. Posted in Bemelegítő pálya

Két napos regionális és felkészítő díjugrató verseny folyik az ünnepi hétvégén a Hirling József Lovasparkban. Több éves szünet után ezen a versenyen dőlnek el a Bács-Kiskun Megyei bajnoki címek a különböző kategóriákban. Szombaton a Kiskunhalasi Lovasbandérium által szervezett rendezvényen, a Szent István nap alakalmából a Nemzeti Lovas Színház fiatal színészei tartottak előadást délután.

2021