Szilaj megtöltötte a lelátókat

on szombat, 17 szeptember 2022. Posted in Események

Szilaj, a betörhetetlen vadló kalandjairól mesélt a Nemzeti Lovas Színház legújabb családi musicaljében szombat este a Hirling József Lovaspark közönségének. A füves aréna lelátói zsúfolásig megteltek, sőt pótszékeket kellett elhelyezni, hogy a nézői érdeklődésnek megfeleljenek. A szervezők tájékoztatása szerint meghaladta az ezer főt az előadás nézőközönsége, ami az eddig legnagyobb létszám, amit színházi előadáson tapasztaltak.

Czékus Ricolával ismét bajnok

on csütörtök, 08 szeptember 2022. Posted in Események

Szilvásváradon, a múlt hétvégén folyt a Fiat Díjugrató Országos Bajnokság. A felnőtt OB csapatverseny harmadik helyén halasi lovasok is szerepeltek. A vasárnapi egyéni döntők során Füzér Zsófi a negyedik helyen végzett Chiara nevű lovával. Füzér Gábor (Kiskunhalasi LTSE) tanítványi közül bajnoki és érmes helyezések születtek. A felnőtteknél Fiat OB-t és a Fiat 500 Hybrid modellt Czékus Zoltán nyerte megismételve tavalyi győzelmét.

Régi vitézek, jó huszárok

on szombat, 17 szeptember 2022. Posted in Események

A Kiskunhalasi Lovasbandérium 25 éves születésnapi évfordulóját ünnepli az idén. Az egész éves ünnepségsorozat részeként, szombaton a huszárok baráti találkozóra hívták a bandérium egykori és mai, aktív tagjaikat. A hagyományőrző egyesület a segítőit is a Kincsem Házba invitálta, ahol bandérium főparancsnoka, a város polgármestere Fülöp Róbert is köszöntötte a megjelenteket.

Jól mentek lovasaink a szabadidős versenyen

on csütörtök, 08 szeptember 2022. Posted in Bemelegítő pálya

Kiskunhalasi Lovasbandérium szervezésében, a Hirling József Lovasparkban rendezték meg szombaton a Horze Szabadidős Lovasverseny III. fordulóját, a döntőt. A megméretésen elsősorban a megyéből érkeztek versenyzők és a halasi szabadidős lovasok is szerencsét próbáltak. Hét versenyszámban 149 startot láthatott a közönség. A nap végén értékes díjazásban részesültek a helyezett lovasok.

2021