Aladdin a lovasparkban

on vasárnap, 29 máj. 2022. Posted in Füves versenypálya

Szombat este negyed nyolctól érkeztek az érdeklődők a Nemzeti Lovas Színház Aladdin című előadására Kiskunhalason, a Hirling József Lovasparkba. A két felvonásos zenés darabra nagy volt az érdeklődés. Este nyolc órára mindkét lelátó megtelt nézőkkel. Az előadás óriási közönségsikert aratott. Úgy tudjuk az idén érkezik még városunkban a Nemzeti Lovas Színház előadást tartani.

Bandériumi kitüntetések

on szombat, 14 máj. 2022. Posted in Események


A háromnapos CSI 2* 43. Kiskunhalasi Nemzetközi Díjugrató Lovasverseny nem csak az élsportról szólt. Kiegészítő programként bemutatók színesítették a kiskunhalasi eseményt a szünetekben. Egyik ilyen momentum az idén 25 éves Kiskunhalasi Lovasbandérium két tagjának kitüntetése volt május 1-jén.

Juhász Tibor ismét a szövetségi vezetésben

on szombat, 14 máj. 2022. Posted in Események


Tisztújító közgyűlést tartottak május 10-én a Magyar Lovassport Szövetség vezetésében. A keddi maratoni ülésen szövetség korábbi vezetése maradt a pozíciójában. Az elnökség tagja, immár harmadik alkalommal Juhász Tibor, aki a Díjugrató Szakbizottság vezetésének is tagja. A korábbi elnök, Lázár Vilmos ismét elsöprő támogatottságot kapott.

Görög Grand-Prix siker

on csütörtök, 05 máj. 2022. Posted in Füves versenypálya


Kilenc versenyszámot rendeztek a CSI 2* 43. Kiskunhalasi Nemzetközi Díjugrató Lovasverseny záró napján, május 1-jén. Kiskunhalas Város Nagydíját (Grand Prix) a görög Angelos Touloupis (Lord Mexx) nyerte izgalmas összevetésben. Az újdonság, a korlátugratás záró magassága 185 cm-es akadályt jelentett, amelyen a 19 éves Plávecz Szabrina Aktus nevű lovával győzedelmeskedett. A helyi lovas szurkolóknak Füzér Gábor és King Cornet PGO bizonyított a Middle Tourban elért második helyezésével.

2021