Döntők halasi bajnokokkal

on szerda, 24 augusztus 2022. Posted in Bemelegítő pálya

A megyei bajnoki döntőkkel zárult vasárnap az ünnepi regionális és felkészítő díjugrató verseny Kiskunhalason a Hirling József Lovasparkban. Az események nagy részét enyhe esőzés jellemezte, de ez nem befolyásolta a lovasokat abban, hogy bátran versenyezzenek. Öt kategóriában avattak megyei bajnokot, közülük többen kiskunhalasi lovasok vagy halasi kötődésűek voltak.

Ünnep, megyei bajnoksággal

on szerda, 10 augusztus 2022. Posted in Bemelegítő pálya

Szent István nap a Kiskunhalasi Lovasbandérium szervezésében. Remek kikapcsolódási lehetőség az ide augusztus 20-i hétvégén a lovasparkban. Két napos regionális és felkészítő díjugrató versenyt rendeznek augusztus 20-án és 21-én a Hirling József Lovasparkban. Érdekesség, hogy több éves szünet után ezen a versenyen dőlnek el a Bács-Kiskun Megyei bajnoki címek a különböző kategóriákban. A belépés ingyenes a lovasparkba.

Show és megyei elődöntők

on szerda, 24 augusztus 2022. Posted in Bemelegítő pálya

Két napos regionális és felkészítő díjugrató verseny folyik az ünnepi hétvégén a Hirling József Lovasparkban. Több éves szünet után ezen a versenyen dőlnek el a Bács-Kiskun Megyei bajnoki címek a különböző kategóriákban. Szombaton a Kiskunhalasi Lovasbandérium által szervezett rendezvényen, a Szent István nap alakalmából a Nemzeti Lovas Színház fiatal színészei tartottak előadást délután.

Íme az OB győztes Fiat 500-asa

on péntek, 29 július 2022. Posted in Események

Járt utat járatlanért fel ne adj! Mondhatnánk ezt is a 2022. évi Fiat Díjugrató Magyar Bajnokság nyereményautójára. A szeptember 1-4 között Szilvásváradon megrendezésre kerülő OB felnőtt egyéni győztesének ugyanis az elmúlt évhez hasonlóan egy Fiat 500 Hybrid autó lesz a különdíja.

2021