Magyar bajnoké a szombati Big Tour

on szombat, 30 április 2022. Posted in Füves versenypálya

Száztizenhat startot láthatott a közönség szombaton, a CSI 2* 43. Kiskunhalasi Nemzetközi Díjugrató Lovasverseny második napján. Szépszámú közönség tapsának örülhetett a regnáló egyéni felnőtt magyar bajnok Czékus Zoltán (Carundy) a legnehezebb számban, a Big Tour-on elért győzelmének. A halasi lovasok közül ismét Füzér Gábor remekelt harmadik helyével a 130 cm-es Middle Tourban. Nagy tetszést arattak a magyar lovas olimpikonok. Vasárnap korlátugratás, Grand Prix és lovas-show elemek várják a közönséget.

Nemzetközi versenyünk támogatói

on vasárnap, 24 április 2022. Posted in Füves versenypálya

Néhány nap és kezdődik a régió és Kiskunhalas város legnagyobb hagyományú nemzetközi sporteseménye, a CSI2* 43. Kiskunhalasi Nemzetközi Díjugrató Lovasverseny. Az esemény április 29-e és május 1-je között kerül megrendezésre a Hirling Lovasparkban. Sportversenyünk nem jöhetett volna létre támogatóink nélkül. Ezúton is köszönjük segítségüket! A verseny programjához katt ide!

Big Tour - bolgár győzelem a nyitó napon

on szombat, 30 április 2022. Posted in Füves versenypálya

Ideális időjárási viszonyok között, nyolc versenyszámot rendeztek a CSI 2* 43. Kiskunhalasi Nemzetközi Díjugrató Lovasverseny nyitó napján, április 29-én. A 140 cm-es magasságú Big Tour-t, Ivaylo Bonev (Bulgária) Count Ebony (címképen) nevű lovával nyerte. A magyar versenyzők is szépen helytálltak. Szombaton reggel 9 órakor folytatódik a verseny, ahol délután a magyar Lovas olimpikonok mutatkoznak be.

Burucs Borbála sikerei domináltak

on vasárnap, 24 április 2022. Posted in Versenyek

Huszonhárom versenyszám, négyszáz starttal történt a Kiskunhalason rendezett Húsvéti Országos Minősítő és Felkészítő Díjugrató Versenyen. Burucs Borbála (Viktor-i SE) zárta legeredményesebben a Hirling Lovasparkban rendezett kétnapos versenyt négy győzelmével. A sikeres főpróba után a halasi rendezők már a május 1-i CSI 2*-os Nemzetközi Díjugrató Lovasversenyre tekintenek, amelyre eddig 8 nemzet lovasai adták le nevezéseiket.

2021