Kincsem Ház átadás

on kedd, 21 szeptember 2021. Posted in Események


Szombaton késő délután, hivatalosan átadták a Kincsem Házat a Hirling József Lovasparkban. Kiskunhalas újabb kulturális és szabadidős létesítménnyel bővült. A kedvezményezett Halasi Szabadidő Központ Nonprofit Kft. által üzemeltetett épületben helyezték el Kiskunhalas Város Nagydíját megőrzésre.

Ünnep a lovasparkban augusztus 20-án

on kedd, 31 augusztus 2021. Posted in Események


Több százan ünnepeltek augusztus 20-án a Hirling József Lovasparkban. Délelőtt 11 órakor kezdődtek a bemutató díjugrató események. A lovasparkban népi fajátékokból játszótér is épült, amit nagyon szerettek a kilátogató családok. A négyévszakos pályán a díjugrató bemutatók között a Nemzeti Lovas Színház előadói énekeltek a megtelt lelátók előtt.

Sportágválasztó a lovasparkban

on kedd, 21 szeptember 2021. Posted in Események

A szeptember első hétvégéjén, szombaton rendezték meg a „Mozdulj ránk Halas” elnevezésű komplex szabadidős és sportprogramot a Hirling József Lovasparkban. A nyitott rendezvényen több százan vettek részt. Gyakorlási lehetőséggel egybekötött tucatnyi sportági bemutatót kínáltak a közönségnek, egyéb kikapcsolódási lehetőségekkel a szervezők.

Összevetésekben döntőztek a championok

on kedd, 31 augusztus 2021. Posted in Füves versenypálya


Hét döntőt láthatott a kiskunhalasi közönség a 2021. évi Díjugrató Championatus I. Fordulójának utolsó napján. Vasárnap minden kategóriában akadálymagasságot emeltek és összesen 175 start történt, közben két nyitott számban is versenghettek a lovasok. Jó hangulatú, népes mezőnyt hozó, sportszerű díjugrató eseményt rendezett a Kiskunhalasi Lovasbandérium SE.

2021