Júlia Nagy győzelme a felnőtt döntőben

on szerda, 27 július 2022. Posted in Füves versenypálya

Hét döntővel zárult vasárnap a Kiskunhalason megrendezett Championátus I. forduló befejező napja. Többségében összevetésekben dőltek el az érmes helyezések. Kialakult egy jól megalapozott sorrend a lovasok között a Bábolnán megrendezésre kerülő második fordulóra, amin lehet javítani, vagy éppen rontani. A Hirling József Lovaspark arénájának zöld gyepe jól vizsgázott, a nagy meleg a záró napon enyhült.

Szép pályák, hőség a championátus nyitó napján

on szerda, 27 július 2022. Posted in Füves versenypálya

Reggel 7 órától versenyeztek a Championátus I. fordulójának nyitónapján, Kiskunhalason a Hirling József Lovaspark arénájának zöld gyepén a díjugratók. Tizenegy versenyszám során 245 startot láthatott a közönség. A lovasok és a lovak is jól bírták a hőséget, a szervezők mindent elkövettek, hogy kiszolgálják a résztvevőket. Este megtörtént a csapatverseny sorsolás, majd koktélpartin frissíthetek a lovasok.

Rézi a csapatverseny győztese

on szerda, 27 július 2022. Posted in Füves versenypálya

Az időjárás és a verseny hangulata miatt is forró versenynapot hozott a Kiskunhalasi Championátus I. fordulójának második zéről. A championátus középdöntőiben jellemzően átrendeződtek az első napi erőviszonyok, de volt ismétlő győztes is a mezőnyben.

Sikeres főpróba a championátusra

on szerda, 20 július 2022. Posted in Versenyek

Háromnapos Országos Minősítő és Felkészítő Díjugrató Verseny rendeztek az elmúlt hétvégén a Hirling József Lovasparkban. Közel 700-an startoltak és bőven 150 főt meghaladó lovas nevezett a 34 versenyszámra. Füvön és textiles pályán is mérkőztek egymással a lovasok. Szép halasi eredmények születtek. A két hét múlva sorra kerülő championátus első fordulójára kitűnő főpróbának bizonyult az esemény.

2021