Szakági gyűlésnek adtunk otthont

on vasárnap, 19 február 2023. Posted in Események

Február 14-én, kedden a Díjugrató Szakág gyűlésének helyszínét adta a Hirling József Lovaspark. A Kincsem Házban tartott fórumon az elmúlt évet értékelő napirendek szerepeltek, és a 2023-as szakmai, pénzügyi tervek elhangzottak el. A szakági gyűlésen díjazások, megemlékezések és kerekévfordulós születésnapi köszöntésekre is sor került.

Összevetések a regionális címekért

on péntek, 28 október 2022. Posted in Bemelegítő pálya

Ideális időjárási körülmények között nyolc versenyszámot rendeztek a Máchánszky Gyula Regionális döntők napján, vasárnap Kiskunhalason. A Hirling József Lovaspark közönsége 131 startot láthatott. A négy regionális döntő izgalmakat és összevetéseket hozott. A szombati elődöntőkhöz képest a sorrendek némileg módosultak a döntőkben. A szabadtéri szezon lezárult, következnek a fedettpályás versenyek a hazai díjugrató sportban.

Közönségbarát szezon elé nézünk

on kedd, 07 február 2023. Posted in Események

Rögzült a Hirling József Lovaspark szabadtéri szezonban rendezendő versenyeinek a listája 2023-ban. A lovassportok iránt érdekélődők áprilistól októberig nyolc nagy versenyre számíthatnak a nagy múltú díjugrató helyszínen, a Hirling József Lovasparkban. Lesz grand prix, championátus és indul egy új versenyfolyam, a kifejezetten füves talajon tervezett, úgynevezett Grass Masters sorozat - mondta a bázis telepvezetője, Rózsahegyi Róbert.

Címvédés a Senior OB-n, halasi ezüstérem

on péntek, 28 október 2022. Posted in Bemelegítő pálya

Címvédés történt a veteránok magyar bajnokságán a Máchánszky Gyula Regionális döntő és Szenior OB első versenynapján, Kiskunhalason. Gömbös László Bettinával összevetésben hozta a senior bajnoki aranyat, a hazai kedvenc Szőke Gyula (Fernando Ferkó) ezüstérmes, Dr. Szabó Kataliné (Fintor) a bronzérem. Csapatban Bács-Kiskun Megye I-es csapat a régiós bajnok. A regionális elődöntőkön kiváló pályák, papírforma eredmények születtek. Vasárnap a döntőkkel folytatódnak a versenyek a Hirling Lovasparkban.

2021