Rajtengedély vizsga minősítővel

on vasárnap, 24 április 2022. Posted in Események

Szabadtéri nagyüzemben működik már a Hirling József Lovaspark. Szerdán és csütörtökön felkészítő tábor, pénteken rajtengedély vizsga, szombaton és vasárnap országos minősítő verseny a halasi lovasbázison. Két hét múlva pedig a 43. CSI 2* Kiskunhalasi Nemzetközi Díjugrató Lovasversenyt rendezik rekordnevezéssel, eddig hat külföldi nemzet részvételi szándékának jelzésével a lovasparkban.

Lovastorna sikereink Kaposváron

on csütörtök, 14 április 2022. Posted in Versenyek

A Kaposvári Lovasakadémián rendezték a hétvégén a Tavasz Kupa 2022 elnevezésű minősítő fedeles lovastorna versenyt. A Kiskunhalasi Lovasbandérium SE több sportolóval vett rész kupán. A szombati versenynapon két kategóriában is érmes helyezéseket szereztek a halasi lovastornászok.

Magas színvonal, nagy pénzdíj, kikapcsolódás

on csütörtök, 14 április 2022. Posted in Füves versenypálya

Háromnapos nemzetközi díjugrató lovasversenyt rendez április 29-e és május 1-je között Kiskunhalas, a Hirling József Lovasparkban. A 43. CSI2* Nemzetközi Díjugrató Lovasverseny összes pénzdíja 62 000 Euro. A szervezők a lovasok és kísérőik kikapcsolódásához szabadidős programokkal készülnek. A közönség látványos lovas show-nak lesz részese szombaton és vasárnap.

Látogatás a Ciprusi határkőnél

on hétfő, 28 március 2022. Posted in Események


A Kiskunhalasi Lovasbandérium 25 éves születésnapi évfordulóját ünnepli az idén. Az egészéves ünnepségsorozat részeként, múlt szombaton a huszárok határkőlátogatást tettek, az úgynevezett Cziprusi határkőnél, ahol a Thorma János Múzeum baráti körével emlékeztek meg a városunkat övező határjelekről és a Redempotio-ról – tájékoztatott a bandérium parancsnoka, Waclawczyk Dariusz.

2021