Finom a halasi halászlé

on hétfő, 28 március 2022. Posted in Események

Nagy várakozás övezte a március 26-án megrendezett Félúton Fesztivált. Az idei év első nagy szabadtéri rendezvényén több ezer ember fordult meg délelőtt 10 órától a Hirling Lovasparkban. Negyvenkét csapat nevezett az ország különböző részeiből a halászléfőző eseményre, ahol a közönséget koncertek, játékok, kirakodó vásár és sok minden más szórakozási lehetőség fogadta.

Továbbképzés a lovasparkban

on csütörtök, 17 február 2022. Posted in Események


Országos díjugrató bírói továbbképzést tartottak kedden a Hirling József Lovasparkban. Az egész napos összetartáson tanulmányozták az érvényben lévő díjugrató szabályzatot és esettanulmányokat dolgoztak fel a résztvevők. Délután felmérőteszten erősítették meg a szakmai ismereteiket a díjugrató bírók.

VERSENYKIÍRÁS, COMPETITION NOTICE

on szombat, 05 március 2022. Posted in Füves versenypálya

CSI2* 43. Nemzetközi Díjugrató Lovasverseny Kiskunhalason, a Hirling József Lovasparkban, Közép-Euópa legjobb füves arénájában, 2022. április 29-e és május 1-je között. Kattins ide a versenykiíráshoz! CSI2* 43. International Jumping Event of Kiskunhalas. Hirling Horsepark, the best grass arena in Central Europe. Click here to enter the competition notice!

Tréning a Nemzeti Lovardában

on szombat, 05 február 2022. Posted in Események


Több szakágban rendelkezik kiváló lovasokkal Kiskunhalas. A hétvégén a díjugratásban és a lovastorna szakágban jutottak kivételes továbbképzési lehetőséghez Budapesten, a Nemzeti Lovardában, egyébként a hétköznapokban a Hirling Lovasparkban készülő halasi sportolók.

2021