Tehetségek, válogatottakkal a lovasparkban

on szerda, 29 június 2022. Posted in Események


Komplex lovastorna edzőtábor helyszíne Kiskunhalas. A Hirling Lovasparkban mintegy 40 fiatal lovastornát űző sportoló vendégeskedik. A Lovastorna Szakág a Nemzeti Tehetség Program és válogatott edzőtábor keretében rendez összetartást, edzőtábort Kiskunhalason három napon át. A szakmai felkészítésben halasi lovastornászok is helyet kaptak. (címképen: Csipkereki Brigitta válogatott lovastornász)

Kiegyensúlyozott minősítő a lovasparkban

on hétfő, 06 június 2022. Posted in Bemelegítő pálya


Pünkösd hétvégéjén rendezett Országos Minősítő és Felkészítő Díjugrató Versenyt Kiskunhalason a Hirling József Lovaspark szervező csapata. A négyévszakos pályán rendezett háromnapos sorozaton 507 startot láthatott a közönség, a 38 versenyszám során (ebből 8 felkészítő versenyszám). Kiegyensúlyozott versenyzést hozott az ünnepi hétvége és várják a július végi Champinátus első fordulójának lovasait - mondták a szervezők.

Népes szabadidős mezőny

on kedd, 28 június 2022. Posted in Bemelegítő pálya

 

Szabadidős lovasverseny helyszíne a volt szombaton a Hirling József Lovaspark. A fiatal szakág egyre népszerűbb és egyre többen mérik meg magukat versenyeken is. Elsősorban Bács-Kiskun Megyéből érkeztek szabadidős lovas egyesületek a kiskunhalasi lovasbázisra. A hazai lovasok nem panaszkodhatnak, mert szép sikereket értek el. A lovaspark szervezői már készülnek július végi championátus első fordulójára.

Díjugratás: érmes halasi helyezések a minősítő első napján

on vasárnap, 05 június 2022. Posted in Bemelegítő pálya


Háromnapos országos minősítő és felkészítő díjugrató verseny folyik a hétvégén a Hirling József Lovasparkban. A pénteki első napon 13 versenyszámot rendeztek, amelyből 3 kör felkészítő szám volt. Százhatvan startot láthatott a közönség az első napon. A halasi lovasok győzelmet és dobogós helyezéseket is szereztek a nyitó napon.

2021