Platthy József Régió II-es a győztes csapat

on kedd, 31 augusztus 2021. Posted in Füves versenypálya


Hét középdöntőt lovagoltak a versenyzők szombaton és 230 startot regisztráltak a halasi championatus második napján a Kiskunhalasi Lovasbandérium SE szervezői. Ismét rendeztek négy nyitott számot és eldőlt a halasi csapatverseny sorrendje. A Platthy József II-es, négyfős együttese (címképen, fotó Kovács Iván) vitte el izgalmas összevetést követően a csapat aranyat a Hirling Lovasparkban.

Championatus és családi programok a lovasparkban

on szerda, 21 július 2021. Posted in Füves versenypálya


Versenyzői létszám tekintetében az idei év legnagyobb lovassport eseménye következik péntektől vasárnapig a Hirling József Lovasparkban. A nevezők egyéni és csapatversenyben, különböző kategóriákban és magasságokon mérik össze a tudásukat a championatus első fordulójában, amely egyben országos minősítő verseny is. A körök naponta reggel 7 órától kezdődnek, az esemény más szabadidős programokat is kínál.

A championjelöltek első napi küzdelmei

on kedd, 31 augusztus 2021. Posted in Füves versenypálya

Este nyolc órakor került sor a versenynap utolsó eredményhirdetésére, 231 lovas startolt a nyitónapon, hét elődöntőt és négy nyitott számot rendeztek Kiskunhalason, a Championatus I. fordulójában. A Hirling József Lovaspark közönsége ideális időjárásban szurkolhatott a lovasoknak, akik remek pályákkal lepték meg a nézőket.

Fiat 500 Hybrid a felnőtt bajnok fődíja

on szerda, 21 július 2021.


Fiat 500 Hybrid-del folytatódik a Fiat Díjugrató Magyar Bajnokság nyereményautó sorozat 2021-ben. Immár a tizenkettedik Fiat modell kerül hamarosan átadásra a díjugrató országos bajnokságok történetében. A 2021. szeptember 16-19 között, Bábolnán rendezendő Fiat Díjugrató Magyar Bajnokság gazdag díjazásának legértékesebb elismerése lesz a felnőtt győztest megillető személyautó, amely a közel 5 millió forintos Fiat 500 S 1.0 BSG modell lesz.

2021