Bértartás a Hirling Lovasparkban (videó)

on péntek, 30 szeptember 2022. Posted in Istállók

Bértartás Kiskunhalason 125 000.-Ft/hó áron. Teljes körű bértartási szolgáltatással várjuk a lótulajdonosokat, akik igényes tartási és ellátási körülményeket, tapasztalt és szakképzett felügyeletet várnak el lovaik elhelyezésére. Részletek és elérhetőség, videóval az alábbiakban.

Szilaj megtöltötte a lelátókat

on szombat, 17 szeptember 2022. Posted in Események

Szilaj, a betörhetetlen vadló kalandjairól mesélt a Nemzeti Lovas Színház legújabb családi musicaljében szombat este a Hirling József Lovaspark közönségének. A füves aréna lelátói zsúfolásig megteltek, sőt pótszékeket kellett elhelyezni, hogy a nézői érdeklődésnek megfeleljenek. A szervezők tájékoztatása szerint meghaladta az ezer főt az előadás nézőközönsége, ami az eddig legnagyobb létszám, amit színházi előadáson tapasztaltak.

Coveris családi nap

on szerda, 28 szeptember 2022. Posted in Események

Szeptember 24-én a Coveris csomagolóanyag-gyártó vállalat pirtói gyára munkatársainak rendeztek családi napot a társaság vezetői a Hirling Lovasparkban. Az egész napos vállalati rendezvényen komplex kikapcsolódási lehetőséget kínáltak színes programokkal a résztvevőknek. Az eseményen izgalmas csapatépítő tréningre is módja nyílt a résztvevőknek, amely sokkal inkább a jó emberi kapcsolatokon alapuló együttműködésről, mint a versengésről szólt.

Régi vitézek, jó huszárok

on szombat, 17 szeptember 2022. Posted in Események

A Kiskunhalasi Lovasbandérium 25 éves születésnapi évfordulóját ünnepli az idén. Az egész éves ünnepségsorozat részeként, szombaton a huszárok baráti találkozóra hívták a bandérium egykori és mai, aktív tagjaikat. A hagyományőrző egyesület a segítőit is a Kincsem Házba invitálta, ahol bandérium főparancsnoka, a város polgármestere Fülöp Róbert is köszöntötte a megjelenteket.

2021