Stóbl Dorottya kurzus

on csütörtök, 06 október 2016.

Stóbl Dorottya kurzus

Kedves Lovasok, Edzők, Érdeklődők figyelem!

Az eddigi nagy sikereknek örvendő, szakmai edzők által tartott kurzus -sorozatunk ismét folytatódik!

Ezúttal örömmel értesítjük Önöket, hogy 2016. november 2-3-án (szerda, csütörtök) Stróbl Dorottya lovas szakedző látogat el hozzánk és tart díjugtrató kurzust Kiskunhalason, a Hirling József Lovasparkban.

Szeretettel várunk minden lovast, edzőt és érdeklődőt!

Részletek:
- a részvétel feltétele: minimum rajtengedély szintű lovas tudás
- részvételi díj: 5000 Ft /nap/fő/ló mely tartalmaz 1 főre egy ebédet a helyszínen
- boxdíj: 1 éjszaka 3000Ft/ló, 2 éjszaka 5000Ft/ló

További információk, jelentkezés, boxfoglalás: Rózsahegyi Róbert 06-30/691-1391, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tenyészverseny 2. nap

on csütörtök, 06 október 2016. Posted in Füves versenypálya

Tenyészverseny 2. nap

A nyitó naphoz hasonló, kellemes nyári időjárás fogadta a 33. Országos Díjugrató Tenyészverseny második napján nyeregbe szálló lovasokat és az őket figyelemmel kísérő nézőket. 147-en startoltak négy versenyszámban a második napon. A versenyszámok az előző napihoz hasonló szabályok szerint történtek, de már a középdöntők miatt emelkedtek a magasságok 5 cm-rel. A négyéves lovaknál pedig bajnokot avattak (Fessúr De Bognár, Kovács Henri), mert a nap utolsó versenyszámaként a kategória fináléját rendezték. Két lovas is duplázott, Kovács Henri és ifj. Szabó Gábor révén.

Tenyészverseny 3. nap

on csütörtök, 06 október 2016. Posted in Füves versenypálya

Tenyészverseny 3. nap

Öt versenyszámot rendeztek a 33. Országos Díjugrató Tenyészverseny utolsó napján Kiskunhalason, a Hirling József Lovasparkban, ebből három döntőt és két betétszámot. A nap nagy részében ideális időjárás fogadta a lovasokat, csak az utolsó, utánpótlás lovak döntőjén fordult elő nem túl zavaró, szemerkélő eső. Ismét bebizonyosodott, hogy a jó ló önmagában kevés, a sikerhez jó kezek és gondolatok kellenek. A döntőkben a korábbi napokban is jó eredményeket elért kecskeméti lovas, az ötszörös felnőtt magyar bajnok, Horváth Balázs jeleskedett, aki két döntőben is győzelemhez segítette lovait. A halasi lovasbarátok örömére a két betétszámban Szikora Beáta (Nadlin "F") és Fazekas István (Balou'S Rex) jóvoltából helyi elsőség született.

Tenyészverseny 1. nap

on csütörtök, 06 október 2016. Posted in Füves versenypálya, Versenyek

Tenyészverseny 1. nap

A pénteki nyitó napon 152 startot jegyeztek a 33. Díjugrató Országos Tenyészverseny szervezői Kiskunhalason. A 4-5-6 és utánpótlás korú lovakra remek feltételek vártak. Ideális, szélcsendes, derült idő jellemezte a napot és a vénasszonyok nyara elsősorban a magyar bajnokok által lovagolt hátasokat vitték a legjobbak közé. A nap négy versenyszámában az érmes helyezések során ötször magyar bajnokot szólított Szebényi Dániel műsorközlő versenybíró az eredményhirdetésre. Közülük a legeredményesebb lovas, az Airvent Lovas Club sportolója volt, akit két első helyezést szerzett lovaival. A helyi versenyzők jobbára a középmezőnybe vitték társaikat. A füves pálya minőségét, és a pályaépítését egységesen dicsérték a lovasok.

2021