Szép verseny, hazai sikerekkel

on kedd, 28 szeptember 2021. Posted in Bemelegítő pálya

A Horze SZLSE Szabadidős Verseny III. forduló, döntőjének adott otthont szombaton a Hirling József Lovaspark. Az ország több pontjáról érkeztek fiatalok, hogy összemérjék tudásukat a halasi lovasbázis négyévszakos pályáján. A verseny során futószáras, ügyességi, vezetgetős és díjugrató számokban hirdettek eredményt. Jól szerepeltek a helyi lovasok.

Kincsem Ház átadás

on kedd, 21 szeptember 2021. Posted in Események


Szombaton késő délután, hivatalosan átadták a Kincsem Házat a Hirling József Lovasparkban. Kiskunhalas újabb kulturális és szabadidős létesítménnyel bővült. A kedvezményezett Halasi Szabadidő Központ Nonprofit Kft. által üzemeltetett épületben helyezték el Kiskunhalas Város Nagydíját megőrzésre.

Czékusé a Fiat 500, a halasiak is jól mentek

on kedd, 21 szeptember 2021. Posted in Versenyek


Vasárnap az egyéni döntőkkel fejeződött be a Fiat Díjugrató Magyar Bajnokság Bábolnán. A felnőtteknél soros és izgalmas versenyt hozott a végjáték szeptember 19-én, közel ezer néző előtt. A felnőtt egyéni versenyt és ezzel a Fiat 500 Hybrid személyautót Czékus Zoltán Ricola nyergében nyerte.

Sportágválasztó a lovasparkban

on kedd, 21 szeptember 2021. Posted in Események

A szeptember első hétvégéjén, szombaton rendezték meg a „Mozdulj ránk Halas” elnevezésű komplex szabadidős és sportprogramot a Hirling József Lovasparkban. A nyitott rendezvényen több százan vettek részt. Gyakorlási lehetőséggel egybekötött tucatnyi sportági bemutatót kínáltak a közönségnek, egyéb kikapcsolódási lehetőségekkel a szervezők.

2021