Ajánlott szállások Kiskunhalason

Tételek #
Cím Találatok
Webes hivatkozás Sóstó Csárda

A sóstói vendéglő (mai nevén : Sóstó Csárda) a 19. század elején épült késő klasszicista stílusban, a déli homlokzatán négy, a keleti homlokzatán két magas lábazatos oszloppal határolt tornáccal. A déli tornácról nyílt a bejárat. Arra nézve, hogy a vendéglőt ki és mikor építette,nincs információ...

799
Webes hivatkozás Pirtói Lovasfogadó és Étterem - Buckacsárda

Fogadónk csendes, nyugodt pihenést és szálláslehetőséget kínál 3 db 2x2 ágyas családi és 3 db 2 ágyas lakrészeiben 18 fő részére. Minden lakrészhez külön előtér, fürdőszoba, WC.

709
Webes hivatkozás Csipke Hotel

Szállodánk Kiskunhalas belvárosában a városi gyógyfürdő szomszédságában, mindössze 80 m-re található, mely idén is kedvező árakkal várja Önt!

758
Webes hivatkozás Termál Panzió

A panzió hangulatos kandallós társalgójában lehetőség van társasjátékokkal egy jó könyvvel egy pohár finom bor vagy forró tea társaságában kellemes órákat eltölteni a hideg téli estéken. A zord idő elmúltával a panzió terasza szintén várja vendégeit a kellemes időtöltés jegyében.

999
Webes hivatkozás Motel Betti

Olcsó, nyugalmas, tiszta, kényelmes szobák, barátságos és családias hangulatú szolgáltatásban lesz része. Győződjön meg róla!  Ismerkedjen meg városunkkal, legyen csak átutazóban a Betti Motel*** és Gazsó Pihenőház várja Önt rövidebb vagy hosszabb időre is.

746
Webes hivatkozás Weninger apartmanok

Nyugodt környezetben található magánszállás a thermálfürdőtől 250 m.-re, 2 db 4 személyes és egy 3 szobás 10 fő-s apartman lakás áll az idelátogató vendégek rendelkezésére! LCD tv és a wifi ingyenes!

715
Webes hivatkozás Motel Penny

A Motel Penny új, színvonalas szálláshely Kiskunhalason. A motel saját fürdőszobás, ragyogóan tiszta,igen jól felszerelt szobákkal és kedvező árakkalegész évben várja kedves vendégeit, akár egyetlen éjszakára, akár hosszabb időre.

726
Webes hivatkozás Alexandra Vendégház

Pihenjen Kiskunhalason az ALEXANDRA VENDÉGHÁZBAN!Önálló vendégház 1 főtől, maximum 6+2 fő részére!
Teljesen felszerelt közös konyhával, közös ebédlővel, 2 fürdőszobával!
A szobákban TV, Internet!
A zárt udvarban 2-3 gépkocsi számára biztosított, árnyékolt parkolási lehetőséggel.

697

2021