Az év eddigi legrangosabb versenyére a készül a Hirling József Lovaspark szervező csapata. Június 18 és 21 között rendezzük meg az Országos Minősítő Díjugrató Verseny és Grand Prix I. fordulóját. Részletek az alábbiakban.

A járványveszély miatt közel három hónapos program kiesés történt a lovasparkunkban. Három hete indult újra a versenyszervezés és elérkeztünk az év eddigi legrangosabb versenyének az Országos Minősítő Díjugrató Verseny és Grand Prix I. fordulójának megrendezéséhez. A jövő hét közepén induló négynapos sorozaton a nevezések alapján már 600 startnál tartunk. Óriási verseny ígérkezik a legjobb honi lovakkal és lovasokkal.

A lovasokat és kísérőiket is legjobb tudásunk szerint, fogadjuk. Pályáink felkészítése folyamatos, készsége nemzetközi szintű. A legutóbbi országos minősítőn sokan kipróbálták a füves arénánk talaját és sok pozitív visszajelzést kaptunk.  Ezúttal már nézők is látogathatják a lovasparkot. Kérjük a látogatókat, csakúgy a lovasokat, hogy biztonságos távolságot tartsák egymástól a négy nap során.

A rendezvénysorozaton a lelátók alatt a Sóstó Csárda vendéglátása szolgálja a látogatóinkat, de az istállók közelében lévő Nyereg Klub is várja (terasszal is) vendégeinket. A nézők a Fazekas Gábor utcai főbejáraton juthatnak be a bázis területére. A belépés ingyenes. A versenyek naponta 8 órakor kezdődnek. A versenykiírás és a napirend ide kattintva található!

Kép-szöveg: Kovács Iván