Nagy Antallal, aki 2020-ban az év tenyésztője kitüntető címet kapta a Magyar Lovassport Szövetség díjátadóján, a Halasi Tükör újságírója, Jáger Levente készített a közelmúltban egy portrét a hetilapban. Az újságcikkhez képanyag készült, amely tükrözi elkötelezett munkáját.

Nagy Antal lovas tanyája Kiskunhalas közelében helyezkedik el. Egy igazi, hamisítatlan alföldi tanya, a lovakon kívül, minden más jellemző háziállattal és környezettel. Élvezet volt hallgatni, ahogy a kezdetekről, aztán a folytatásról beszélt, de mindent elárulnak, vagy legalább is sokat mondanak azok a képek, melyek ott készültek az interjú közben.
Köszönöm a lehetőséget a fényképezéshez és gratulálok a kitartáshoz, az elkötelezett szakmai alapossághoz, amit egy kiskunsági tanyán édesapjával és segítőivel létrehozott Nagy Anti. További sok sikert és eredményeket kívánok a tenyésztésben! Csakúgy kitartást kívánok és jó munkát a kiváló díjugrató, Nagy Anti lovait versenyzőként, a Hirling József Logvasparkban segítő, Fazekas Istvánnak.

Kép-szöveg Kovács Iván