Mindig meghatározó eseménye a május elsejei lovasverseny a Hirling József Lovaspark versenynaptárának, amely egyben kiváló fokmérője a szabadtéri szezon elejének szervezői szempontból. Az idei évben a járványügyi korlátozások miatt nézők még nem látogathatták a lovaspark rendezvényeit. A lovasversenyek és a létesítmény támogatói viszont töretlenül kitartanak. A Lovas és Szabadidő Központ Kft. vezetése és munkatársai ezért köszönettel tartoznak a támogatóknak – nyilatkozta Juhász Tibor a lovaspark képviseletében.

„Kiskunhalas Város segítsége és a támogatóink nélkül nem működnének ilyen magas színvonalon a Hirling József Lovaspark rendezvényei – mondta Juhász Tibor, az üzemeltető cég egyik ügyvezetője. Mi ezért nagy tisztelettel gondolunk szponzorainkra és ennek most hangot kívánunk adni. Kiskunhalason a május elsejei lovas versenyeknek van a legnagyobb hagyománya. Mi arra törekszünk, hogy egész éves verseny és egyéb szabadidős, kulturális eseményekkel töltsük ki a létesítmény naptárát. A támogatóinkat ezért egész évben kiszolgáljuk és megjelenítjük.

Nézőink, akik térítésmentesen időről-időre megtekinthetik díjugrató eseményeinket, országosan és nemzetközi szinten is jegyzett szolgáltatást kapnak bázisunkon. Támogatóink ebben a szolgáltatásban óriási segítséget adnak. A lovassport és a lovaspályáink működtetése komoly szakmai és jelentős anyagi ráfordítást igényel. Ezt nem tudnánk a támogatók nélkül ilyen színvonalon megvalósítani. Köszönjük, hogy kitartanak mellettünk, külön köszönttel tartozunk azért, hogy a járványügyi korlátozások alatt is mellénk álltak. Reméljük, hogy ez a jó kapcsolat támogatóinkkal hosszútávon biztosítja a lovaspark színvonalas sporteseményekkel történő megtöltését!” – közölte Juhász Tibor.

A Hirling József Lovaspark támogatói:

Agrikon Kam Kft., Axiál Kft., Czombos Csaba Tápboltja Kft., DU-KAR Kft., FÁRSZER Fárbás Gábor e.v., FLIESENBAU Kft., GANZAIR Kft., Gazdag Táp Kft., HABI Kft., Halas Color Kft., Halasi Média és Kultúra Nonprofit Kft., Halaspack Bt., Hardt Oil Kft., Horse Molen Hungary, Horse Victory Magyarország, Horze Hungary Kft., Jenei Trade Kft., KB Autoteam Kft., Kiskunhalas Város Önkormányzata, Koliken Kft., KUN-THERM Kft., Krausz és Társai, Kűszaki Áruház,Mappa Kft., Merkbau Zrt., Miskei Trans, Modinvest Kft., Neo arted Kft., Pannon, Genetic Kft., Püspöki Építőipari Kft., Regreen Field Kft., Rézmozsár Étterem, Royal II. Sütőipari Zrt., Savanya Vízgépészeti Kft., Sóstó Csárda, STRAVIA Kft., Sunset Kft., Szeitz Gábor és Családja, Szélmalom Benzinkút, Térváz Építőipari Kft., Top-ár Kft., WVi holding Kft.