Jól indult a lovastorna szezon a Kiskunhalasi Lovasbandérium Lovastorna Szakosztálya számára. A Budapest Újlaki Általános Iskolában március 8-án tartott megméretésen 14 versenyszámot rendeztek meg és több halasi siker is született – számolt be a csapat vezetője Rózsahegyi Róbert.

Túl vagyunk a 2020as év első lovastorna versenyén. Budapesten került megrendezésre a hagyományos műlovas verseny. Tavaly itt debütált a bandérium lovastorna szakosztálya. Akkor még csak amatőr kategóriában indulhattunk, idén már több lovasunk feljebb léphetett – közölte az egyesület elnöke.

Bátran mondhatjuk, hogy minden kiskunhalasi versenyző szépen helytállt a népes mezőnyben! Szerencsére három dobogós helynek is örülhettünk a nap végén. Amatőr 2 kategóriában Ábrahám Zselyke 1.helyen, Juhász Csenge pedig 3.helyen végzett.Kocsis Linett ès Bédi Luca a dobogó második fokára állhatott fel páros kategóriában.

A téli felkészülés után bízunk benne, hogy a tervezett versenyek megrendezésre kerülnek és további sikerekről számolhatunk be – tette hozzá Rózsahegyi Róbert. A további versenyzése  a Kiskunhalasi Lovasbandérium Lovastorna Szakosztályának  egyelőre a bekövetkezett járványügyi intézkedések miatt.

Képek: Kiskunhalasi Lovasbandérium