Specialty Kávézó nyílt néhány napja Kiskunhalason Kincsem Kávézó néven, a Hirling József Lovasparkban idén szeptemberben átadott Kincsem Házban. Ha különleges, saját pörkölésű kévét akar inni, akkor a Fazekas Mihály utcáról megközelíthető Kincsem Kávézót keresse!

Saját pörkölésű kávékból, a legnagyobb odafigyeléssel készült italokkal szolgál a Kincsem Kávézó. Nem csak kávékkal várja vendégeit a Kincsem Kávézó. Indiai szálas teák, igazi forró csokoládé, szendvicsek és sütemények is kaphatóak, illetve évszaktól függően szezonális italok, ételek. A kávézó bejárata közvetlen a Fazekas Mihály utcáról elérhető, amely egybe esik a Hirling József Lovaspark nézői bejárójával.

 

Jelenlegi két kávéjuk közül az egyik egy guatemalai Huehuetenango régióválogatás. A másik kávéjukhoz képest erősebben pörkölték, elsősorban csokoládés és karamellás ízjegyekkel rendelkezik, tejjel pedig előjön egy pralinés jelleg. Elsősorban espressóként ajánlják azoknak a vendégeiknek, aki még kevesebb újhullámos kávét kóstoltak alacsonyabb savassága miatt.

További részletek a kávézó Facebook oldalán található!